Nimate pravice za ogled foruma!
Prijava

Administratorji na taroku BETA

bilko1

bilko1
Št. sporočil: 17
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 14.06.2011 19:42:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

Zelo sem razočaran nad kontrolo lastnikov nad administratorji: pridem na stran, pridružim se igri in sem izvržen nekaj sekund za tem (izvrgel administrator)..., pridružim se ponovno in spet sem izvržen...vprašam zakaj?, ne dobim nobenega odgovora, nato po par dneh izvem (od drugih igralcev), da sem bil izvržen, ker je administrator kao igral igro z njimi in se je zveza z njim med igro po nesreči prekinila...Vse kul in ok, ampak totalna ignoranca iz strani administratorja je pa popolnoma nesprejemljiva. Ali najamete nove administratorje ali pa bo treba it čez njihove glave in zadevo prijaviti "nad" odgovorni osebi...

bilko1

bilko1
Št. sporočil: 17
Datum objave: 14.06.2011 19:49:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

In še večja svinjarija je to, da me vrže ven kot nekega kršitelja, brez da bi mi prej vsaj rekel za kaj gre. Bi z veseljem zapustil mizo, če bi imel administrator toliko osebne zavesti, da bi mi zadeva na kratko razložil. Metanje iz igre brez obrazložitve je bolj ali manj zelo intenzivno barbarsko.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 14.06.2011 20:33:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

tole se zagotovo dogaja na "beta verziji" in boš že vzel v zakup, da smo po dolgih letih od 2004 to želeli....zato so na demo verziji vrhovni to opcijo ponudili...zakaj? ravno vsled padalcev, mrhovinarjev, ki uničujejo igro, nezželjenih osebkov ki kalijo igro, skratka vseh tistih, ki so motili na tak ali drugačen način mizo igralcev.

Lahko, da se ti je zgodilo nehote, nevede, ker ima to možnost samo PRVI igralec, ki skliče oz. odpre mizo...zadeva je kot rečeno demo in stvari se še preizkušajo, tudi ta, da nezaželjeno osebo "vržeš" z mize

brez panike, brez slabe vesti, brez občutka krivde...vsi smo na istem, dokler ne preide zadeva v pravo verzijo

mondXXI

mondXXI
Št. sporočil: 2
Regija:
Datum objave: 28.09.2011 20:50:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ali so kje zapisani kakšni pogoji kdaj te adm. izloči iz igre.

Se pa strinjam, da se uporabnik obvesti o razlogu izločitve. Nazadnje je bil soigralec izločen med 11. igro, brez kakršnega koli razloga.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 28.09.2011 21:49:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

premalo časa si z mondXXI registrirana da bi to lahko razumela....par dni si s tem imenim z nami, pa že kvasiš graje in dviguješ sebi in nam po nepotrebnem visoko temperaturo

mondXXI

mondXXI
Št. sporočil: 2
Regija:
Datum objave: 01.10.2011 11:48:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

Moj namen ni graja, temveč samo naprošam za pojasnilo.

Administratorji na taroku BETA