Prijava

Anekdote

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 13.11.2009 15:17:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

Malo je škoda, ker take teme še ni bilo; ponavadi se vse izgubi med vsem klumpom v navadni spam temi. Morda pa bi bilo bolje, če se vse take in drugačne dogodivščine zberejo na enem kupu?

No, zadeva naj bi šla približno v tej smeri:

Še v srednješolskih časih so v znani ljubljanski pivnici začeli točiti temno pivo. Jasno, takoj je bilo treba poskusiti noviteto! Ene par se nas je odpravilo tja, se posedli okoli mize in čakali. Pride natakar in jaz namesto "velko temno" naročim "svetlo temno"... Mislim, da me je tisti trenutek tudi natakar pogledal malo "svetlo-temno" ("kodrlajsasto"wink, sošolci pa v smeh. Na koncu sem vendarle dobil, kar sem želel, torej "velko temno" smile

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 22.11.2009 12:03:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ajde, še ena osnovnošolska: prepotentni osmošolci smo se nekaj prerivali in garbali, vendar vse v tisti zafrkantski maniri - brez eksplicitne grobosti. Nekdo mi je vendarle malce bolj stopil na žulj pa sem ga zagrabil za "krogeljc", ga ob zidu dvignil v zrak in ga začel obstreljevati s srepim pogledom. Tedaj me je nekdo s prstom zbodel v ramo. Najprej sem ignoriral, drugič takisto, ko pa me je tretjič zbodlo, sem sošolca spustil iz svojega primeža, se na hitro obrnil, na pol zamahnil in siknil:

"Pa matr, kva ti je?!"

...

Sošolci, jasno, v smeh, jaz in "zbadljivec" pa sva zafarbala do onemoglosti. V bistvu je bila kar "zbadljivka" - pol glave manjša podravnateljica! Skoraj sem videl že vse zvezde, ona pa umirjeno:

"Ne bodi tako jeznorit, umiri se no malo, boš še koga poškodoval."

"Ja, ja, seveda," sem nekako spustil iz sebe, ona pa je le odkorakala stran...

Hja, takle smo mel včas, a n\'...\"\"

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 23.11.2009 15:41:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hehe, očitno sem edini, ki sem (bil) rosno mlad in neumen, sedaj pa le še neumen - ali pač ne, buhsigavedi...

Ob nedavnem sicer tragičnem dogodku sem se spomnil naslednje štorije, ki je bila v kontekstu enega (mislim da uspešnega) reševanja iz Himalaje pred leti. Na izjemno zgodnem jutranjem busu je sedel krepko potrjen človek pri kakih 40-45 letih. Očitno seznanjen z omenjenim reševanjem je iz sebe izbruhal vse, kar mu je ležalo na duši - s poudarkom na adrenaŁinu (Ł je tak, zelo trd L, op.p.). No, šlo je nekako takole (vulgarizmi so samocenzurirani):

"Koji k×××c vam SŁovencem paše it na Magna Purno pa se j×××t pa pŁezat pa se zgubit?! A to vam da adrenaŁina?! Jest bi tut meu tega adrenaŁina! Ja, seveeeeda, poŁ vas pa rešujejo za 20000 €! Jaooo, jest bi tut potovau po svetu, ajde, dejte mi 20000 €, da bom meu tut jest maŁ adrenaŁina!"

Naekrat zagleda patruljo s prižganimi modrimi lučmi, ki je ravno ustavila avto:

"Evo jih, mamo jim j×××m modro, dejte men maŁ tega adrenaŁina!"

Se ozira naokoli in "napade" prvega:

"A sem sitn, a?! A sem nasiŁn?! Ajde, tam so modri, pokŁič, ajde, ajde!"

Itd, itd, skratka, svojo debato je kasneje kar sam končal, ker ga nihče ni šmerglal 5 % - se je pa najbrž počutil olajšanega, saj veste tisto: človek mora iz sebe dati vse, kar ga tišči... smile)

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 30.12.2009 11:47:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

Bjonda pelje hibridno vozilo na tehnični pregled

Avto pač. Tak k neki časa dela na benz, neki časa pa na elektriko. Ko ga vžgeš dela na štrom dokler se ne izprazni ane, pol pa preklop na benz . Aja pa automatik prestave, pač.

Zapelje bjonda tam do rumene črte in gre ven iz avta, prepuščajoč ga veščim rokam strokovnih delavcev. Pa gleda čuda tehnike, ena ogromna premična cev gre na auspuh,odprejo pokrov mašine in delavc zahip zastane, gleda s plastičnimi pokrovi pokrito mašino, pa zapič une konektorčke s krokodilčki nekam na sredo pod plastiko...

Tadrug stokovnjak se usede za volan in obrne ključ... enkat, dvakrat... trikrat... no , pr tatretjem obratu mu postane jasno, da je avto tako tih pri vžigu, da ga je v bistvu vžgal že prvič... ok, stvar rešena

Hm, ok, cev prkloplena, žice na mestu, na ekranu se pa nič ne premakne... delavca se zbegan pogledata - ni emisije plinov in akumulator ne kaže znakov delovanja, avto pa deluje....  Pokličeta šefa...  Zbegano laufajo okol avta, prestavlajo senzorje, en se obrne h bjondi: \'gospa, a vi veste mogoče kje je akumulator?\'

ahahahaha...

Jasn da bjonda pojma nima sam se je spomnla da je to una čudna pravokotna stvar, kamr natakneš neki v povezavi z drugim avtom, kadar ti ne užge... se mal sklon pa od strani pod pokrove pogleda pa predlaga, da bi mogoče bilo tole na levi strani mašine... jasn, če misljo taglavn akumulator, ker za onedva , ki se polnita s konverterjem energije , je v navodilih bežno prebrala, da sta nekje dol pri podvozju...

Oja, tale bo, si oddahne Pat in preveksla krokodilčke iz srede mašine (hmnja, kasnej je blo ugotovlen da je najprej prklopu na zgornji DC>AC inverter...) na tapravo stran.

Bjonda v skrbeh: \'hm, a je še živ?\'

\'Ja, naj bi bil no....\'

Nč ni bil prepričljivsmile

Kljub uspešnemu vekslanju žic in senzorjev, se na ekranu ni dogajalo prav NIČ.

Pat in Mat sta bla že proti živčnemu zlomu , šef je stal kot kup nesreče.

Bjonda lih vpraša: \' a je to zato, ker je hibrid?\', ko se po 10 minutah teka avto končn odloč, da mu je zmankal štroma in preklopi v benz način, kar je naznanil z rahlim brrrrrrrrmmmbrbrbrmmmmm. V tistem ekran oživi, zmerno se nabije števec , ki kaže emisije in.. juhu, delaaaaaaaaaa smile)

No preostanek tehničnega je šel b.p., ne vem pa zakaj je bil Pat tko jezn , k je dal potrdilo z besedami: \'se vidmo čez dve leti\'

Pa kaj ma folk prot bjondam no ???? A mormo res vse vedet pa znat? smile

\"dd\"

//30.12.2009 17:16:24 uredil snejbi

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 30.12.2009 14:55:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ahahaha, hvala za tole novo "A je to" epizodo smile))

Aja pa pomiri se; pomoje je bil jezen sam nase, ker je še bolj bjondasto izpadel kot bjonda sama smile))

Simpatičen dogodek, ni kaj smile

//30.12.2009 14:57:26 uredil Gustaf