Prijava

Berač

publikum

publikum
Št. sporočil: 1
Regija:
Datum objave: 21.11.2007 18:12:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Vedno večkrat se pojavljajo na Tarok4 osebe, ki ne znajo igrati berača. Še huje pa je, da se tega ne zavedajo.

Nekateri namreč začnejo "loviti" berača kar s kraljem ali pa z visokimi taroki, da ne omenjam da večinoma kar vdajo ko vidijo, da nimajo manjše karte od prejšnje in kar avtomatsko vržejo največjo - kar pa ni ravno taktično.

Torej - ne bi bilo slabo, če bi kdo napisal kako pravilno (in seveda taktično) igrati berača kot lovilec in igralec...

smokyboy0

smokyboy0
Št. sporočil: 7
Regija:
Datum objave: 22.11.2007 08:59:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dvomim, da je možno opisati strateška pravila za igranje berača na takšen način. To se pridobi z izkušnjami, zato je verjetno najbolje takšnim ljudem povedati, kje so ga polomili, ali pa jim svetovati nekaj več igranja v živo z dobrimi igralci.

Black

Black
Št. sporočil: 16
Regija: Štajerska
Datum objave: 22.11.2007 14:38:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

Po moje pa to delajo taki, ki se pridejo zajebavat sem gor, vsaj večina.

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 01.12.2007 01:01:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Eh a veš kolk je to posla za kaj tacga napisat ... jst sm po pravici povedano prelen, ker je vse skup odvisno od situacije in od mesta kjer sedi igralec berača.

Moj nasvet je, špilajte eno leto na tarok4 vsak drug dan in ne bo več težav wink 

MiranT

MiranT
Št. sporočil: 2
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.12.2007 23:47:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

Vsekakor se da tudi z visokimi kartami ujeti igralca. Sam predvidevam, da ima igralec pagata zato vržem 21, če pa imam v roki kralja in kavala pa igralec pade na dami. Preverjeno.

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 04.12.2007 11:00:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se strinjam Miran, vendar tudi jaz opažam da je vedno več takšnih ki se hodijo zajebavat.

Špila dve igri pa gre na drugo mizo pa ...

KAR JE DOBRO, NI SLABO