Prijava

Družinski bonus za E-člane

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.07.2013 12:55:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

Torej, padla je debata kakšen družinski bonus bi dali za tiste, pri katerih v družini več članov igra tarok na e-Mestu.Si. Za izpolnitev družinskega bonusa bo potrebno izpolnjevati 3 pogoje:

- vsi, ki so vključeni v družinski bonus morajo živeti na istem naslovu
- vsi, ki so vključeni v družinski bonus morajo imeti isti priimek (izjema tisti, ki lahko dokažejo, da imajo recimo priimek po mami oz. tiste, ki so zadržale svoj dekliški priimek)
- vsi morajo dostopati do e-Mesta preko istega IP-ja (brez skrbi, tisti ki ne veste kaj je IP - vsi imate enakega, v kolikor se povezujete iz istega stanovanja)

Z zgornjimi 3 pogoji bomo odpravili možnost zlorab (sosedje v bloku se zmenijo, da se prijavijo kot družina)

Nekaj predlogov za družinske pakete, prosim da poveste svoje mnenje:

- 1 plača, drugi ima polovično ceno
- družinski paket za 100eur za neomejeno število igralcev v družini (za velike družine)
- 2 plačata, tretji ima zastonj

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 06.07.2013 13:47:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

če je letna članarina 40€ in trenutna akcijska 30€ ne razumem fore družinskega paketa pod drugo možnost za 100€ torej primerjalno, če so v familiji 3 člani in vplača vsak zase bi bilo to trenutno 90€, kje je potem ugodnost za tri člane v stotki

Magnifico

Magnifico
Št. sporočil: 65
Datum objave: 06.07.2013 14:03:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Torej, padla je debata kakšen družinski bonus bi dali za tiste, pri katerih v družini več članov igra tarok na e-Mestu.Si. Za izpolnitev družinskega bonusa bo potrebno izpolnjevati 3 pogoje:

Z zgornjimi 3 pogoji bomo odpravili možnost zlorab (sosedje v bloku se zmenijo, da se prijavijo kot družina)

Tale je pa hecna Mladen smile . Moji sosedje se ne pišejo isto kot jaz, pa moja žena tudi ne smile

Mladen

Mladen

Datum objave: 06.07.2013 14:04:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

če je letna članarina 40€ in trenutna akcijska 30€ ne razumem fore družinskega paketa pod drugo možnost za 100€ torej primerjalno, če so v familiji 3 člani in vplača vsak zase bi bilo to trenutno 90€, kje je potem ugodnost za tri člane v stotki

Drži, saj nima smisla, da so 3 paketi za isti primer smile Mišljeno je bilo tako:

- če sta 2 člana družine vzameta prvi paket, torej da drugi član dobi polovično ceno (22,5 po članu)
- če so trije člani vzamejo tretji paket, torej da tretji dobi zastonj (20 po članu)
- če je velika družina (5+ članov) vzamejo drugi paket (20 po članu ali manj + dobijo možnost naknadnih brezplačnih družinskih e-članarin)

Nekako tako... Rabimo torej še nekaj pametnega za 4 članske družine, ampak glede na zgornje jim torej 4 članarine pripadajo za 80eur smile 

Se ti zdi to pošteno? Ostali? Za 4-člansko družino pride to cca. 6,5€/mesec ali 1,5€/člana/mesec. Če zraven podarimo še kakšne karte se pa že ful splača ane wink

Mladen

Mladen

Datum objave: 06.07.2013 14:07:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tale je pa hecna Mladen smile . Moji sosedje se ne pišejo isto kot jaz, pa moja žena tudi ne smile

Ravno zato potrebujemo tako priimek kot naslov, ker odpravimo s tem oba problema:

- za sosede (ki imajo isti naslov) vidimo, da nimajo istega priimka in da niso družina
- za tvojo ženo, ki nima istega priimka, nam sporočiš, da gre za dekliški priimek (kar sem omenil) in jo potrdimo, ker vidimo, da res živi na istem naslovu in ker ti kot rednemu uporabniku lahko zaupamo smile

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 05.09.2013 17:50:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

ali familjarni bonusi delujejo in kakšen je zdaj potek priklopa 3 ali 4 članov družince

Družinski bonus za E-člane