Prijava

Flash player

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 18.06.2008 19:28:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Torej, zadeva me kr fajn moti. Gre za to, da mi polovico filmčkov k jih gledam na youtubu zatrokira, bodisi na začetku, nekje vmes ali tik pred koncem. Hec je tudi, da mi ob večkratnih poskusih malokdaj zataji na istem mestu, včasih lahko isti filmček celo pogledam do konca.

Vse skupaj zgleda tako, da začne loadad in kljub temu da je muvi zloudan do konca se mi zadeva kr naenkrat ustavi in je konc heca. 

S flashom sm probu že vse, edin osemke nism še probu gor dat. A mogoče kaj drucga ne štima? 

(sej tole bom dal tut na kak geek forum, sam k sm vsa gesla pogubu)

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 18.06.2008 19:47:18 Citiraj objavo Pošlji ZS

aja čist preposto je to.. vzameš monitor in ga vržeš skozi okno.. sicer težave ne boš rešil, sikiral se pa tudi ne boš..

Drugače pa poizkusi še z IE-jem.. mogoče je problem v ff3-jki smile 

Chief

Chief
Datum objave: 18.06.2008 19:53:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Probu sm z IEjem, probu s tastarim foxom, probu s trojko, ne potegne pa konc.

Aja, pa če gre monitor dol gre tut komp ker monitorja pa res ne mislm dol s prenosnika trgat :D

RiLe

RiLe
Datum objave: 18.06.2008 19:57:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi

Shockwave maš inštaliran mogoče? sicer ni nujno da bo kej pomagal sam ok smile 

Chief

Chief
Datum objave: 18.06.2008 19:58:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

mam sam bogve kero verzijo ... bom prec probu.

UPDATE

ne potegne :D ... mrbit obstaja ena zlo mičkena možnost da bo zagrabl pol k spet zaženem komp (toj zmer moje zadnje upanje :D) sam po mojm ni to to.

Sm že najdu geslo za slo-tech pa bomo vidl če geeki kaj vejo, čeprou k mam tak problem da morm po forumih pisat ponavad nkol noben nč ne ve.

preverjam pa s temle muvijem : http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=42152

//18.6.2008 20:04:52 uredil Chief

//18.6.2008 20:06:55 uredil Chief

//18.6.2008 20:07:52 uredil Chief

RiLe

RiLe
Datum objave: 19.06.2008 16:55:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

ĆIF men dela ok tale povezava.. jah probaj zbrisat najprej ven iz sistema flash player, resetirej in nato na novo inštaliraj, ker reinštaliranje ponavadi ne pomaga al pa če samo čez povoziš.

Flash player