Prijava

Galerija nenavadnih umetnin

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 15.01.2009 18:20:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

Semle pa lahko kopiramo slike nenavadnih umetnin, podvigov, domislic... vse kar ne zasluži,da konča v spamu.

Tale izziv bo pravšnji za take, ki navdušeno postavljajo domine ali hišice iz kart smile

\"Shrani.si\" \"Shrani.si\" \"Shrani.si\"

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 15.01.2009 21:02:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

stvaritev iz lego kock.....

\"\"

1tan

1tan
Datum objave: 18.01.2009 13:03:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladi italijanski umetnik Maurizio Savini je iz rožnatega žvečilnega gumija izdelal zanimive kipe, ki jih sedaj razstavlja po vsej Evropi.

\"\"

Skulpture 29-letnega Maurizia Savinija so postale pravi hit. Umetnine, izdelane iz žvečilnega gumija, je že predstavil v Londonu, Edinburgu, Rimu, Berlinu in še v nekaterih drugih mestih. Njegovi krokodili, biki, medvedi in podobe ljudi dosegajo kar lepe cene, vsako je prodal za 40.000 evrov.

\"\"

Savini pravi: "Številni me sprašujejo, zakaj pri izdelavi kipov uporabljam ravno žvečilni gumi. Gre za neverjeten material, s katerim rad delam, moram pa priznati, da so mi klasični materiali že začeli presedati."

Italijan pri svojem delu najprej žvečilni gumi segreje, nato pa jo oblikuje s pomočjo majhnih nožkov. Ljudje so navdušeni nad njegovimi razstavami, saj je edini od znanih umetnikov v svetu, ki kot material uporablja žvečilni gumi.

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 18.01.2009 13:43:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Če ne veste kam bi z steklenicami, ki niso vračljiva embalaža - nekaj idejsmile)

\"Shrani.si\" \"Shrani.si\" \"Shrani.si\" \"Shrani.si\" \"Shrani.si\" \"Shrani.si\"

1tan

1tan
Datum objave: 19.01.2009 15:37:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Model pisarniške zgradbe, narejen iz škatlic za vžigalice, uporabljene vžigalice, zažgani
vnetljivi materiali, pepel, karton, prah iz gasilnega aparata,pobarvan lesen podstavek:

200 x 100 x 120 cm
Zbirka Pedra Cabarita Reisa

\"\"

tdii

tdii
Št. sporočil: 2296
Regija: Primorska
Datum objave: 25.01.2009 17:08:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

kavč za taščo \"Kul\"

\"kavč\"

\"kavlč\"

\"kavč\"