morda nam uspe tudi nova nastavljena igrica: Ugani kdo?
navodila so preprosta: dva do tri prepoznavna opisa za ugibanje in nadaljevanje novega vprašanja reševalca za pravilni odgovor..
...edit..
navodila so preprosta: dva do tri prepoznavna opisa za ugibanje in nadaljevanje novega vprašanja reševalca za pravilni odgovor...ki ga mora zastaviti v 24 urah.....( v nasprotnem primeru ga sme zastaviti kdorkoli od aktivnih forumašev)
....
poskusimo lahko, mar ne?
moje vprašanje se glasi. .........kdo je?
*njegov rojstni dan je "mednarodni dan knjige"
*svetovno slavo so mu prinesle pravljice
*ena izmed njih je Pastirica in dimnikar
Prelahko,
H.C. Andersen
-------------------------------
Je član glasbene skupine.
Osumljen pedofilije, nikoli dokazano.
S skupino naj bi nastopil na enem najbolj gledanem ameriškem spektaklu.
?
Najprej me zanima tole - kako pri ne ravno očitnih primerih nadaljevat tale špil, ko nisi prepričan, da imaš prav? Čakati na potrditev predhodnika ali kar usekati po svoje? Predlogi, mnenja...
Sicer pa, da prebijem led (pa najbrž bom brcnil v temo, sam vseen):
Mike Gordon - je mogoče on?
1. Član glasb. skupine - ne vem, katere, špila pa več zadev (kitara, bas, klavir...)
2. Osumljen je bil - dokazano ni bilo nikoli
3. V povezavi s 1. točko mogoče tole: S člani Grateful Dead je špilal na fešti demokratov ob njihovi zmagi v kongresu (heh, ne vem, če je tole najbolj spektakularen dogodek, tako da se mi zdi, da je zdele tema precej obdelana od mojih brc
))
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Hehe, kaj naj rečem....
Glede teme....nič.
ad 3. "naj bi"- prihodnjik.
P.S.: se strinjam s tvojom prvim odstavkom.
Hehe, kaj naj rečem....
Glede teme....nič.
ad 3. "naj bi"- prihodnjik.
P.S.: se strinjam s tvojom prvim odstavkom.
Hihi, sem pač nepoboljšljiv dlakocepec ![]()
Tale "naj bi" je možen v več variantah (to omogoča naša draga slovenščina), npr.:
1. Tale tvoj muskontar naj bi enkrat v prihodnosti špilal na veledogodku. (res je, prihodnjik ![]()
2. Michael Jackson naj bi se odpravil na svetovno turnejo, pa ga je prej prehitela smrt. (preteklik, čeprav smo včasih znali uporabiti tudi sedaj izumirajočo obliko predpreteklika, ki pa se še vedno tako lepo pojavlja npr. v angleščini in izraža sosledje dogodkov --->MJ naj bi se bil odpravil....., pa ga je prehitela....) Pa ne mi zamert, sam rad se igram z našim jezikom, ki nam omogoča hohoho takšnih in drugačnih stvari
))
Tko, zdej je pa tema zbrcana do nerazpoznavnosti ![]()
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Hehe, kaj naj rečem....
..................
Hihi, sem pač nepoboljšljiv dlakocepec ![]()
Tale "naj bi" je možen v več variantah (to omogoča naša draga slovenščina), npr.:
1. Tale tvoj muskontar naj bi enkrat v prihodnosti špilal na veledogodku. (res je, prihodnjik ![]()
2. Michael Jackson naj bi se odpravil na svetovno turnejo, pa ga je prej prehitela smrt. (preteklik, čeprav smo včasih znali uporabiti tudi sedaj izumirajočo obliko predpreteklika, ki pa se še vedno tako lepo pojavlja npr. v angleščini in izraža sosledje dogodkov --->MJ naj bi se bil odpravil....., pa ga je prehitela....) Pa ne mi zamert, sam rad se igram z našim jezikom, ki nam omogoča hohoho takšnih in drugačnih stvari
))
Tko, zdej je pa tema zbrcana do nerazpoznavnosti ![]()
No hvala bogu za to (spam me baby) temo, kajne.
Me pa veseli, sam res, da se nekdo rad poglobi v jezik, ker je tega premalo in kar se tega tiče ne opažam ravno dlakocepstva.
Res pa je tudi, da pri postavljenem "vprašanju" ni ravno nekih hudih podatkov (KeR_sm žleht), in ravno to je bil tudi namen, kajti, če ti posredujem vse podatke na pladnju, potem je vaša edina naloga v guglčka vpisat enega od serviranih podatkov in VOILA, vse vemo.
V ZDA imajo poleg predsedniških volitev oz. predsedniške zaprisege za največji spektakel še vedno super bowl, in tam naj bi omenjeni član zelooooo znane skupine nastopil, če organizaciji ChildAbuseWatch ne uspe prepovedati nastopa skupine.
Tell me WHO?