med igro so letele opazke v takem stilu in potem še zunaj na chat, potem ko smo jo odstranili iz igre, se je po 30 neuspelih poskusih vrnitve, olajšala še na chatu...
181darja: tanasika - v redu kuzla si
tanasyka: ja in
tanasyka: a sii boš šla žile rezat zato
poljanc: ste ostanki balkana
181darja: sigurn te bo zdej kak rotvajler nategnu
181darja: haha
mislim...brez besed...
beta za razliko od članske igre ni moderirana, ker nimamo nobene kazni na voljo za kršitelje oz. nič ne zaleže (tudi če koga blokiramo pač odpre nov račun in potem še nam teži). tako da ste žal prepuščeni tudi nevzgojenim igralcem. žal nas ni v ekipi dovolj, da bi lahko delali red na beti, zato smo se posvetili samo članski igri...
Jaz se ne bi s tem obremenjeval. Je pa res, da tak način obnašanja ne spada na splet in ne v klub ali med ljudi, ki se radi družijo. S takim obnašanjem je pokazal kdo je in od kod je in da mu ni mar za soljudi. Enostavno ga je potrebno ignorirati in se ne meniti za njega. Drugače pa se lepo imejte in čim več dobrih iger. Sam sem zaradi službe bolj malo prisoten na e-mestu in tudi v TDL ne zahajam, ker mi časovno ne gre skozi. Ko bom na e-mestu se javim in kakšno igro vržemo,če bodo otroc dopustili.
Lep pozdrav vsem.
Janko Karlin
Janko zelo dobro povedano, še sam ne bi mogel povedati bolje... Če naletite na takšnega težaka, je najbolj učinkovito "zdravilo" zanj, da se ga ignorira, ali pa se enostavno zapusti miza in igra nadaljuje za drugo mizo.
darja181 je povratnica, prej je imela nik zala181 , tako da ja, pač ignore
Enim je pa spet dolgčas
al pa tut to ,da se zgodovina ponavlja .