Prijava

kick off

animal

animal
Št. sporočil: 1
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 17.12.2015 10:40:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

Sem nov član in taroka nisem igral vsaj 15 let. Že prvi dan sta me zmotili dve zadevi.

1. Zaradi zarjavelosti v igranju taroka in nepoznavanju aplikacije sem porabil malo več časa za odločitev in sem bil takoj vržen dol. Očitno sem naletel na nadsposobno živčno damo. Tako novih članov ne boste pridobili.

2. Na drugi mizi so bili bolj strpni in po kakšni uri igranja sem se po zaključku igre odjavil z mize in dobil "priponko", da sem prekinil igro. ??? Kako se pravilno odjavim?

Lp

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 17.12.2015 10:56:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdravljen med nami!

1. Za nove igralce je pomembno, da preverijo ime mize, na katero se prijavijo. Če je ime mize "hitri", "dobri", "hitri in dobri" je to znak, da tam igrajo stari mački, ki verjetno ne bodo trpeli počasnega igranja, ker se jim ne ljubi čakati. Zato je za začetnike dobro, če se takim mizam izognejo. Najboljša rešitev je torej, da odprete kar novo mizo in jo poimenujete "Začetniki" in s tem zagotovite, da ne boste dobili koga živčnega za mizo smile Se pa strinjam z vami glede ene stvari - stari igralci bi lahko na malce lepši način povedali, da jim kaj ne ustreza, vendar jih je potrebno razumeti, ker jih precej novih igralcev ignorira, zato nekateri niso najbolj strpni...

2. Igro zapustite, ko vam vrže rezultat po odigrani rundi in vam ponudi možnost/gumb "Zapusti igro". Vse ostalo (zapiranje okna med igro, odhod v čakalnico med igro...) se smatra, da je narejeno taktično, ker ste videli karte.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 17.12.2015 20:32:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej razumem novince med nami, sam a bi hotli "vrhovni" ta kickoff posprav't v temo pomoč e-član ali kaj podobno odprtega, še malo pa bo spet vse nasmeteno, kontejnerji so pa odprti in obstajajo že vrsto let...in kdo bo pol' pucov nesnago..

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 18.12.2015 13:18:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

Obstoječe teme žal ne morem združiti z drugo temo, razen če jo samo premaknem v drug oddelek foruma?

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 18.12.2015 20:50:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Obstoječe teme žal ne morem združiti z drugo temo, razen če jo samo premaknem v drug oddelek foruma?

premak'n kamr češ, sam bojim se smetenja - pred leti nazaj je glih vsak k se mu ni luštalo iskat kam kej pisat odpirou svašta tem...in pol sta snejbi in metty. pucali, ko mal munjeni...tko da sledite in naredite red v forumu...in povrh vsega mi še angleški kck ni povšeči, a nep po naše....tko malo nas je, ponašamo se z dvojino, pa še to uničujemo.