Prijava

Košarka

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.02.2014 08:06:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

Košarkarji Uniona Olimpije so s porazom zaključili tekmovanje v evropskem pokalu. Pred domačimi gledalci so morali priznati premoč ukrajinskemu Budivelniku, ki se je s to zmago uvrstil v osmino finala.

Tekma se je končala z incidentom, saj so bili gledalci popolnoma ogorčeni nad sojenjem sodnikov. Nadnje so se spravili tudi gostje iz prvih vrst, po sodniku pa je udaril glasbenik Zoran Predin.

"Sodniku sem samo želel povedati svoje mnenje, ko sem krilil okrog njega, me je k sreči redar zadržal. Takoj sem se pomiril, takoj mi je bilo žal, da sem tako reagiral. V žaru navijaštva, krivica je bila prehuda," je povedal Predin, ki je za svoje dejanje dobil plačilni nalog. "To si bom zapomnil, tega ne bom več ponovil. Tako se navijači ne smejo obnašati," je še dodal Predin.

Ta se je kasneje opravičil tudi udarjenemu sodniku in ljubljanskemu klubu. "Spoštovani sodnik Luis Lopes, KK Olimpija in športni navijači ! Globoko se sramujem svojega nedopustnega dejanja po včerajšnji tekmi. Ne glede na to, da sem popolnoma izgubil nadzor nad sabo, ni nobenega opravičila za moje obnašanje. Iskreno se opravičujem vsem prizadetim, še posebej sodniku Lopesu. Upam, da ga nisem poškodoval, saj to ni bil moj namen. Iskreno se opravičujem KK Olimpija, da sem izrabil njihovo zaupanje, ko so mi dovolili nakup sezonske vstopnice ob robu igrišča. Opravičujem se vsem pravim navijačem, saj še vedno trdim, da je takšno obnašanje nedopustno, ker podpiram samo športno in fer navijanje. V bodoče se odpovedujem obisku tekem, saj očitno ne znam krotiti svojih čustev. Obžalujem, da sem s svojim obnašanjem demonstriral slab zgled za mlajše navijaške navdušence. Želim si, da se takšno obnašanje na nobeni tekmi nikoli več ne ponovi," je v izjavi zapisal glasbenik.

vasja

vasja
Št. sporočil: 2869
Regija: Gorenjska
Datum objave: 20.02.2014 09:06:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Sramota od redarjev in policije.

Če bi jst to naredu me strpajo u marico pa prefukajo.

Kje je potem enakopravnost ???  Aja zgleda da je v pravi stranki...

1tan

1tan
Datum objave: 20.10.2014 15:25:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

liga ABA, 4.kolo

Košarkarji Uniona Olimpije nadaljujejo dobre predstave na začetku nove sezone. V četrtem krogu lige ABA so zabeležili tretjo zmago. V Stožicah so premagali šestkratnega prvaka tega tekmovanja, beograjski Partizan, z 29 točkami razlike (87:58).

Neverjeten koš Blaža Mahkovica proti Partizanu, ki je obšel svet

goran15

goran15
Št. sporočil: 10
Regija: Štajerska
Datum objave: 13.02.2016 22:03:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

Košarkarji Uniona Olimpije so izgubili zadnjo tekmo v letošnji sezoni v Evropskem pokalu. Unics je bil v Kazanu boljši z 72:64.

Legit Ptc Sites.

Get FreeBitcoin.

1tan

1tan
Datum objave: 15.09.2017 23:24:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

pripravite se: robčki, tolkalca, piščali....

v nedeljo doživljamo BALKAN ŽUR V CARIGRADU!!!

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 17.09.2017 23:16:46 Citiraj objavo Pošlji ZS