prosim, ce ima kdo Apple računalnik, da mi pomaga
, hvala, lp zala
prosim, ce ima kdo Apple računalnik, da mi pomaga
, hvala, lp zala| KO SE ŽELIM PRIJAVITI V IGRO SE MI PRIKAŽE BEL ZASLON, SIV KRIŽEC? |
To se ponavadi dogaja ker nimate inštaliranih dodatkov kot so JAVA in FLASH PLAYER. Priporočamo, da to storite. Lahko pa sistem zahteva samo osvežitev dodatkov. Javo osvežite na tej povezavi: www.java.com Flash player pa tule klik Če imate kljub temu, da imate naložene in osvežene te dodatke na svojem računalniku, še naprej težave, nam problem opišite v temi Pomoč!! (za igro tarok) (na Forumu jo najdete v razdelku "Igre na portalu" pod Tarok4, prva tema), kjer lahko preberete opise različnih težav in tudi možne rešitve. Dodajte v to temo svoje vprašanje in v najkrajšem času vam bomo poskušali pomagati Link do Pomoči ZA IGRO TAROK :KLIK V sporočilu napišite kateri operacijski sistem uporabljate (windows, linux..), kateri brskalnik (firefox, opera, internet explorer..). |
iOS naprave (MAC, Iphone, Ipad...) ne podpirajo Flasha, zato igra na teh napravah ni možna. Ker si tudi sami želimo biti dostopni čim širši publiki, je eden od naših prihodnjih projektov tudi izdelava igre za mobilne telefone in tablice ter iOS naprave, seveda pa je vse odvisno od tega, kako uspešna bo nova članska igra med uporabniki obstoječega portala
Če bomo ocenili, da je interes dovolj velik, bomo vložili tudi v izdelavo mobilne igre.