Prijava

mufi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.12.2009 20:54:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

predno se bo tole leto izšlo in predno začnemo s prazničnim vzdušjem je prav in smiselno, ker si temo v "svojmu kotičku" zasluži....govorim seveda o našem mufiju, ki pridno in vestno, vztrajno in trmasto poganja kolesje dalje.....še malo, čisto malo, pa mu pade jubilejni rekord....ni mičken, ni majhen...ogromen je.Sicer ne vem od kje jih je tolko naštepou, mu jih pa od srca privoščim, pa makar, da ga največkrat srečamo in igrariji, ki jo non- stop vleče naprej, da nam ne zamrejo. ....tisti, ki ga osebno poznate mi boste najbrž potrdili, da "kopriva ne pozebe"....in tudi mufi se ne da. Včasih me prešine misel, kaj bi bilo, da izpreževa....posti se sami od sebe ne pišejo.

Veš, mufi, ne vem sicer če si opazil....ampak čist na vrhu prve je drobna pasica s slogani...med njimi tudi piše: pazite se ljudi, ki so med prvimi na lestvici aktivnosti..... nikol mi ni blo jasno kdo in zakaj je to idejo napisa dobil....vendar po vsem tem času najbrž drži....brez zlobe, zavisti.....polnimo forumske vrstice....

ti sledim mufek....sam čakam kdaj pade 15tisoči....takrat mejhn počaki, da tan prlaufa gor in ga v kopy varianti ovekoveči in ti ga prlima kot unikatno sličico v tole temo.....

\"\"

1tan

1tan
Datum objave: 29.12.2009 13:23:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

dočakali smo jubilejnega, okroglega, 15.tisočega......vse čestitke mufi, ploskam močno, da me ročice bolijo...zaslužiš si, da mi makar pregorijo.....

mufi | \"ni_slike\"   \"ni_slike\"

Št. sporočil: 15000
Št. povezav: 0
Dodan: 29.12.2009 ob 13:18 , Dolžina sporočila: 52
\"Kul\"\"Poljub\"\"Kul\"\"Kul\"\"Kul\" VMMMXXIII \"Kul\"\"Kul\"\"Kul\"\"Poljub\"\"Kul\"
Jagermeister = zakon = Malibu 

e-mestniki ti želimo novih podvigou, praznične luči se prižigajo tako ali drugače.....in s teboj slavimo.....

\"\"

sama pa ti izrekam za tvoj prispevek med forumaši.....tole:

\"\"

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 29.12.2009 13:24:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

lepo smile

1tan

1tan
Datum objave: 29.12.2009 13:47:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

mi e-mestniki nov\'ga rekorderja imamo,

uspel je in jubilejni post blešči se t\'m nad mano,

forum cvetel bo z njim naprej

in mi ti kličemo juhej, juhej…..

\"\"

mufi

mufi
Št. sporočil: 75580
Regija: Štajerska
Datum objave: 29.12.2009 16:11:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hvala, tančka! lepo!\"Smeh\"

1tan

1tan
Datum objave: 19.09.2011 21:33:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

pa kje mi ti tičiš k te ni blo med vrsticam, me je že groza razjedala, če bom pri štancanju vrstic čist sama ostala