Vsi, ki sledimo novicam na forumu, se najbrž srečujemo s podobno težavo: namreč, ko želiš pogledati novo objavo, nov komentar, nov dopis oz. vsako novo sporočilo, ne prikaže zadnje objave, pač pa začetni post in vse strani.
Zdaj to še gre, kaj pa ko bo imela tema 5,6,7....strani.
A se res ne da uredit bolj pregledno, sveže in tekoče, brez da brskamo, kdo je kaj nazadnje objavil po določenim naslovom.
Glede na to, da sem se odzvala šele zdaj, čeprav sem bila na starih straneh pridna za pisanje in igranje in kar nekaj let že gostujem s tarok4, bi rada vprašala kam se je skril moj stari, prepoznavni avatar in kje je moje skladišče slikc. In nenazadnje kako spraviti moj avatar nazaj......
V bistvu to že ostaja (samo na dnu strani še ni ok). Ko si prijavljen je v desnem menijue ne gumbek Nova sporočila na forumu. Tega klikneš in vidiš nove teme. Zdaj, da te vrže takoj na zadnje sporočilo klikni >>.
Bo pa to tudi na dnu strani.
me veseli, da me niste pozabili in lepo je slišat besedo "starih adminov" in "novih".
Ampak, draga moja, čist vseeno kje kliknem- ali spodaj kjer piše zadnje objave na forumu - ali levo pod nova sporočila na forumu, vedno me vrže na prvi post in potem moraš z miško in kurzurjem letat gor in dol, pa obrnit list na št.2 ali 3 in iskat kaj bilo nazadnje pisano. Nak, res ni v redu tole.........
Jst na tem forumu en dr.k najdem!!!! Pod nova sporočila je itaq miljon filmčkov ki me ne zanimajo, če pa želim slediti eni temi si pa moram zapisovati al kaj?
Al mormo tekmovat, kdo bo več povezav (kakršnekoli že so) dodat, spominja me pač na en forum, kjer tekmujejo kdo bo imel več postov, pa tud če so samo spami, čeprav tega ne priznajo (bog jim odpusti, saj vedo kaj delajo)
Eh, če bi blo vsaj malo podobno staremu forumu, kjer si vidu, kdo je kdaj nazadnje neki napisal, vse me pa res ne zanima......, pa vsakič moram KR_neki preklikat, da vidim, a je to to al ni.
Skratka..........NEPREGLEDNO!!!!
LP
1. biti moraš prijavljen na stran
2. klikni na "Nova sporočila na forumu" (pod razdelkom "Skupnost"![]()
3. na začetku imaš itak cel forum označen kot neprebran, zato nad vsemi temami, ki se ti pokažejo kot "nove", zgoraj klikni "Označi kot pregledano"
4. od zdaj dalje, bi ti moralo špilat (vsakič ko se na novo prijavi&scaron
in ti pokazat res samo tisto, kar je novo od zadnjega obiska
5. pa vsakič, ko vse pregledaš, spet klikni "Označi kot pregledano"
6. KAVA !