Za to dejanje je potrebna prijava v sistem!
Prijava

OBNAŠANJE PRI IGRAH

TOOO

TOOO
Št. sporočil: 12
Regija: Gorenjska
Datum objave: 23.01.2013 01:14:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lahko bi malo nadzorovali igranje in obnašanje pri mizah ,saj je že res preveč žaljenja in norenja ,pa kaj če kdo zapusti mizo,ni potrebe po takem pisanju ,katerega se nekateri poslužujejo ,da svoje frustracije valijo na druge.

VSAKEMU KDAJ   PA KDAJ POVEZAVA  ZABLOKIRA ,IN NA TO NIMAMO VPLIVA

Ali smo res tako zaostali in si mislimo ,da lahko uporabljamo net za vse možne podlosti.Upam ,da tudi v Slovenijo pride zakon ,katerega uporablja že precej držav.

UPAM ,DA STE SEZNANJENI Z NJIM  

LP VSEM  

//23.1.2013 01:15:19 uredil TOOO

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.01.2013 15:09:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

Klik na Uporabniki v zgornjem meniju, najdi uporabnika in ga dodaj na črno tablo? Kako drugače naj admini nadzorujejo vse pogovore v vseh igrah? 

dominic

dominic
Št. sporočil: 279
Regija: Prekmurska
Datum objave: 23.01.2013 23:43:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tooo saj se ponavadi ve, kateri so tisti, ki razbijajo mize in katerim zablokira!

Steri Strip

Steri Strip
Št. sporočil: 5
Datum objave: 27.07.2015 15:17:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdrav ,

Moam reči da sem nov na portalu. V igri sem ljubiteljsko nekaj let in menim da je moje znanje taroka "rekreativno". Pišem pa tukaj zaradi teme ki me je vspodbudila predvsem zaradi kulturnega šoka ki sem ga tu doživel že po dveh igrah.

A ste tle vsi na tabletah al kaj. Mislim sej človk še dvakrat ne vdihne preden bi kliknil , pa mu že trije klikajo z vprašaji in pikami, če pa kej vprašaaš oz. rečeš se pa vsujejo nate. Sej ne da bi se koga bal, ampak ADMINISTRATORJI to je vaše delo, da ustvarite igro in portal ki je ljudem prijazen in predstavlja sprostitev ne pa nervozo. Mislim ja ok, sprejemam da so nekateri hitri in se odločajo nekako impulzivno oz zelo hitro, ampak ne mi rečt da tisti k pa štiri sekunde potrebujemo za odločitev nismo sprejemljivi za to igro.

Ko sem na netu našel ta portal sem prav skomignil glej, glej dobro da sem to našel, zdaj pa si mislim zakaj sem se pustil sprovocirat in se sploh oglašam. A nenazadnje sem tudi jaz že kaj organiziral in si mislim da je feedback pomemben in se z njim da kaj popravit.

Torej moj predlog je da ustvarite mize kjer nervoza ne bo imela vstopa.....

LP T

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 12.08.2015 13:45:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdrav ,

Moam reči da sem nov na portalu. V igri sem ljubiteljsko nekaj let in menim da je moje znanje taroka "rekreativno". Pišem pa tukaj zaradi teme ki me je vspodbudila predvsem zaradi kulturnega šoka ki sem ga tu doživel že po dveh igrah.

A ste tle vsi na tabletah al kaj. Mislim sej človk še dvakrat ne vdihne preden bi kliknil , pa mu že trije klikajo z vprašaji in pikami, če pa kej vprašaaš oz. rečeš se pa vsujejo nate. Sej ne da bi se koga bal, ampak ADMINISTRATORJI to je vaše delo, da ustvarite igro in portal ki je ljudem prijazen in predstavlja sprostitev ne pa nervozo. Mislim ja ok, sprejemam da so nekateri hitri in se odločajo nekako impulzivno oz zelo hitro, ampak ne mi rečt da tisti k pa štiri sekunde potrebujemo za odločitev nismo sprejemljivi za to igro.

Ko sem na netu našel ta portal sem prav skomignil glej, glej dobro da sem to našel, zdaj pa si mislim zakaj sem se pustil sprovocirat in se sploh oglašam. A nenazadnje sem tudi jaz že kaj organiziral in si mislim da je feedback pomemben in se z njim da kaj popravit.

Torej moj predlog je da ustvarite mize kjer nervoza ne bo imela vstopa.....

LP T

Zdravo,

torej si imel nesrečo in si 'nabasal' na neprijetne soigralce. Za nas , stare uporabnike portala' so novinci prav tako križ. Nekateri imamo radi hitro igro in vsaj spodobno podlago. Osebno- če želim tako igro, to tudi napišem na mizo,ki jo odprem. Če igralec v nekaj igrah tega ne pokaže ali se vsaj ne potrudi, potem ga lepo prosim, da mizo zapusti. Novince običajno zaprosim, da odigrajo več iger in da se vrnejo, ko bodo usvojili tempo.

Za primer pa, da ne boš mislil kako si bogi : poznam nekaj igralcev, ki jih izjemno spoštujem in bi zelo rada igrala z njimi, pa imajo prepočasne računalnike in enostavno ne gre. Po drugi strani, ne razumem igralcev, ki so že 8 let na portalu pa niso prav nič napredovali v igri in je vsakršna razlaga kaj in kako bob ob steno.

Tudi s takimi ne želim igrat.

Če začetnik pokaže voljo in napredek pa je vse ok. Letos se mi je to zgodilo pri dveh ljudeh.

če pa si naletel na one 'cvetkote' ki venomer bentijo , žalijo in ven mečejo, pa se izogibaj. Tudi nekaj takih je.

In že 1000x napisano je bilo, da se na nečlanskem taroku ne bo delalo nič, tudi moderiralo ne.

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 14.08.2015 14:34:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

sicer pa na članskem taroku ni nič boljše in to celo pri igralcih, ki jih dolgo 'poznaš'

takole se dogaja ko ti zaradi vročine zatrokira računalnik in ti ne preostane drugega kot da resetiraš:

mojstr: brez slovesa je šla, prej pa rtak pametna
nagy: well sj jz morm tut it, domov pa to :D
nagy: konc šihta
nagy: hwala za špil
mojstr: kok mi grejo na kurac take pametne babe
nagy: cheers
mojstr: najraje bi jo steral ko .....

no ja, po drgi strani je pa luštno zvedet kdo se pred tabo lepega dela, za tvojim hrbtom pa...

smile

OBNAŠANJE PRI IGRAH