Prijava

OBVESTILO

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.08.2009 19:59:05 Citiraj objavo Pošlji ZS

Spoštovani,

danes je bil portal e-mesto.si za nekaj ur nedosegljiv, napaka je bila pri zunanjih sodelovcih oz. pri podjetju kjer gostimo ves naš sistem. Po hitrem reagiranju naše ekipe čeprav nekateri z dopusta na morju smo "hitro" odpravili težave. 

Se opravičujemo in hvala za razumevanje.

lp 

pinkiler

pinkiler
Št. sporočil: 2
Regija: Gorenjska
Datum objave: 11.02.2011 10:47:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Spoštovani!

Že dva dni se želim povezati na beto verzija taroka in me zanima če pri vas deluje normalno ali imate tudi težave?

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 21.02.2011 22:00:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

da povzamem dogodke od včeraj 20.02. ko so nam uničili, odtrgali, razcefrali vse izpisane poste....tekočih tem ni bilo malo in tudi postov ne, tudi nekaj na novo obujenih je bilo, zadnjo sem v tarokaši pozno zvečer pisala še sama...iz nepojasnjenih višjih sfer kam nam je vse izginilo, tako trud kot volja in elan mi vedno bolj postaja jasno, da smo obupali še forumaši, ki smo tole kolo vrstic gnali dalje....zdej me samo še zanima kdo se je v mojem imenu v kopiranju mojga posta namalov v dve temi...kao da sem pisala jest....neki mi zaudarja, pa ni samo drekola...govno je usekou med nas....

forumaši imamo mrk...ker se nam zdi zamalo, da je včerajšnji dan v celoti izginu v popisu

zdej samo še anketo zamenjajte in izpište: koji k.... šari po našem T4, bomo vsi 100% odgovorili

in pol zamenjajte še sredinco ker mam unga poletnega vina na vrh glave in si natočite "ta rdeči" čistega vina

ali prou po domače: u p.m. vse skupaj z mano vret 

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 22.02.2011 12:56:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

No upam, da boste odgovor o tem kaj se dogaja dobili kmalu od tistih, ki vedo kaj se dogaja.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 22.02.2011 13:52:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

v imenu forumašev NAJTOPLEJE zahvaljujem za pojasnjeno.....vzamemo v obzir, da ureditev sledi in nehamo nergat in popisovat po vseh živih in neživih temah trenutno kaotično stanje

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 23.02.2011 14:32:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

No, to mi je všeč, da se sprot piše, kaj je oz. ni narobe, da smo si vsaj na jasnem, kaj se v resnici dogaja v zakulisju smile

Me approves this very many smile

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself