čas bi bil za kakšen podvig....tako kot včasih. Prihodnji teden je petek ,8.februar, za marsikoga prosti dan in več kot podaljšan vikend. Vabim vas, da se mi pridružite. Iščem ekip'co igralcev, ki bi odigrali večje število kot običajno......podiramo rekorde....stvar dogovora koliko in kdaj. Lahko nas je več omizij hkrati, zaključene slike dobrodošle, da vidimo do kam zmoremo.
Iščem torej interesente.....bo kdo za?

no da vas opomnem (sicer logi obstajajo nekje, upam da jih najdem)
rokord ene mize (se pravi stalni 4-je ki so igrali brez menjav)
RiLe, mucek, white in halo
Čas igranja: od 10 zjutraj do 3 zjutraj
iger odigranih: 301
povprečni rezultat: 6.000 točk
Je bil pa še en rekord v dinamični igri (igralci so se menjali)
Čas igranja: //
iger odigranih: 300 <-- se mizdi
povprečni rezultat: //
Bom loge poiskal in pokazal. Aja če bom doma se bom tudi jaz pridružil če bo kdo omagal..
vaš rekord je bil postavljen prek LANa, če se prav spomnim, kar pomeni, da ste igrali vsi pri enem doma ...
naš rekord je bil dobrih 24 ur EMPIREJ44 in jaz brez menjav, za ostale se ne spomnim točno, kolk je kdo igral ... iger je bilo menda okoli 350 ... E mogoče še maš kje shranjeno kaj
, če se logi ne najdejo 
sej z odprtjem teme nism hotla RiLetu nakopat dodatnega dela in brskanja po arhivu in shrambi. Nasprotno: nov portal in nova združitev dveh ,enka in T4, lahko začnemo znova. Mi smo se novosti dodobra navadili in prav je, da zgodovine ne ponavljamo.Kar je bilo- je bilo. Nič ne bo napak, če se to kdaj obelodani iz arhive, sem pa zato, da zberemo ponovno ekipe, ki bi se pomerili v rekordnih igrah.
še vedno iščem 3 kandidate, meni četrtek 7. februar, zvečer že odgovarja za začetek.....