Prijava

Pogled v preteklost T4

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 15.06.2009 13:58:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

zanima me ali ima kdo, najverjetneje bo to RiLe, v arhivu nastanka T4 podatke iz preteklosti.....meni jih nekaj manjka zato sprašujem....pripravljam majhno pozornost, predno se razdelimo na člane in nečlane.

Spominjam se leta 2004 ko sm prvič pokukala na zelene mize. Vem, da smo na starem portalu in forumu imeli podatke, kdaj in kako se je igra prvič pojavila na spletu. Takrat je o tem pisal  gregor - avtor, ustvarjalec in programer igre T4, ki jo poznamo in nam je zlezla pod kožo.....(in vem da je začel preko siolovih strani)

zagotovo se bi dalo izbrskati....če čas dopušča arhivsko bazo, da bomo vsi vedeli, kako smo nastali....

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 15.06.2009 15:54:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

Obstajajo podatki ja, bomo pripravli mal besedila in slik.

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 15.06.2009 17:37:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

Sori, samo zdaj sem dobil dve asociaciji, pa čeprav sem med novimi in ne vem, kako ste živeli pred daaavnimi časi, hehe...

Tale tančin post se bere z malce nostalgičnim prizvokom in pred oči sta mi šinili dve frazi:

"Nikoli več ne bo tako, kot je bilo."

pa še tale:

"Danes so dovoljene sanje - jutri je nov dan!"

Resnično si želim, da vam "zalaufa" stvar brez poporodnih težav - jaz držim z vami!\"Nasmeh\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 15.06.2009 21:24:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

ej Gusty, Gusty...pa sej zgleda tko, ko da me bereš ko odprto knjigo...ni čudn, ko mi pravjo, da je v mojih očeh vse zapisano in sam tja me pogledaš pa veš skor vse....kaj res ne znam nič skrit....tut med vrsticami ne;

in tale tvoj...."Nikoli več ne bo tako, kot je bilo." je vsekakor na mestu.....zapihal bo nov vetrič, od nas pa je odvisno ali se bomo vrteli z njim...

p.s. sm ti pa hvaležna RiLe za trud, da boš poiskal "naše rojstvo" in prve korake....

\"\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 16.06.2009 15:39:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hihi, veš, tisti dve izjavi sem si sposodil iz govora "daljnjega" leta \'91, ko sem kot mulc po TV-ju gledal prireditev na predvečer velikih in obenem stresnih sprememb; sedaj me pa tudi ti zlahka razbereš med vrsticami pa ti bo takoj jasno, zakaj je šlo...\"Pomežik\" 

V glavnem, tudi tukaj se bo (še) dogajalo in upam da brez večjih pretresov...

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

vasja

vasja
Št. sporočil: 2869
Regija: Gorenjska
Datum objave: 16.06.2009 15:54:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

RiLe,a maš slike iz 1.in2.piknik iz Moravč ??

A ti jih pošljem ?

Pogled v preteklost T4