Prijava

Pokomentirajte svoj avatar

Tehtnica

Tehtnica
Št. sporočil: 437
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 08.11.2014 12:48:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

tarok4 zahvaljujem za "pot vodila" kako in kaj, uspešno sem uredila sliko, jo shranila in zdaj zopet krasi moj profil. Hvala!

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 08.11.2014 19:06:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

ahahaha kok si ti v trendu, to cenim, enkratna sličica za november

Vsako leto je gibanje Movember odgovorno za noro rast brk na obrazih tisočih moških po celem svetu. Cilj Movembra je dvigniti ozaveščenost o zdravju moških, bolj podrobno, spodbujanje raziskav proti raku na prostati.

1tan

1tan
Datum objave: 30.12.2014 07:58:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

in končno sem dočakala, da z mano deli novoletno sličico od tega trenutka dalje še nekdo, eden izmed vrhovnih je končno doumel, da popestri forumski avatar in doprinese k zimski decembrski idili....bravo tarok4, res sem se bala, da bom edina z novoletno dekoracijo

1tan

1tan
Datum objave: 19.03.2015 15:08:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen je odvrgu študentarijo in ma novo sličico, sicer mi ni jasno zakaj uporaba logo e-mesta....a ne bi kej bl' izvirnega fotknu - logo pripada e-mestnikom in portalu, brez zamere nowink

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 19.03.2015 21:19:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen je odvrgu študentarijo in ma novo sličico, sicer mi ni jasno zakaj uporaba logo e-mesta....a ne bi kej bl' izvirnega fotknu - logo pripada e-mestnikom in portalu, brez zamere nowink

Morda zato, ker stoji v "prvi bojni liniji" e-mesta? Je vendarle en izmed reprezentativnih članov, zatorej...

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Pokomentirajte svoj avatar