tarok4 zahvaljujem za "pot vodila" kako in kaj, uspešno sem uredila sliko, jo shranila in zdaj zopet krasi moj profil. Hvala!
ahahaha kok si ti v trendu, to cenim, enkratna sličica za november 
Vsako leto je gibanje Movember odgovorno za noro rast brk na obrazih tisočih moških po celem svetu. Cilj Movembra je dvigniti ozaveščenost o zdravju moških, bolj podrobno, spodbujanje raziskav proti raku na prostati.
in končno sem dočakala, da z mano deli novoletno sličico od tega trenutka dalje še nekdo, eden izmed vrhovnih je končno doumel, da popestri forumski avatar in doprinese k zimski decembrski idili....bravo tarok4, res sem se bala, da bom edina z novoletno dekoracijo
Mladen je odvrgu študentarijo in ma novo sličico, sicer mi ni jasno zakaj uporaba logo e-mesta....a ne bi kej bl' izvirnega fotknu - logo pripada e-mestnikom in portalu, brez zamere no![]()
Mladen je odvrgu študentarijo in ma novo sličico, sicer mi ni jasno zakaj uporaba logo e-mesta....a ne bi kej bl' izvirnega fotknu - logo pripada e-mestnikom in portalu, brez zamere no
Morda zato, ker stoji v "prvi bojni liniji" e-mesta? Je vendarle en izmed reprezentativnih članov, zatorej...
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself