Prijava

Pomagajmo: Glasuj za moj predlog

DragoI

DragoI
Št. sporočil: 571
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 05.12.2008 09:49:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

Prosim za vašo pomoč, da glasujete za moj predlog pod št. 49. Več si lahko ogledate na http://www.radiocenter.si .

Vnaprej se vam že zahvaljujem v imenu invalidnih otrok za vaš glas.

//5.12.2008 09:56:00 uredil DragoI

//5.12.2008 10:22:20 uredil snejbi

DragoI

DragoI
Datum objave: 05.12.2008 09:58:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kaj bi s tono Šumi bonbonov, ki vam jih podarja Radio Center?

4. 12. 2008 | Kategorija: AKTUALNO | Avtor: David Vrtin

Tukaj so vaši predlogi, kaj bi naredili s tono bonbonov. Lastnik predloga, ki bo prejel največ glasov, bo prejel tudi tono bonbonov. Glasujete tako, da pošljete številko predloga za katerega glasujete na mail:

polonainsaso@radiocenter.si

Zmagal bo tisti predlog, ki bo do ponedeljka 8.12.2008 do 6.00 ure zjutraj prejel največ glasov.

49. Drago iz Ljubljane bi bonbone podaril otrokom centra Dolfke Boštjančič v Dragi in njenim poslovalnicam Mali dom Šiška v Ljubljani in vzgojno varstvenemu zavodu invalidne mladine v Kamniku ter v delavnicah invalidne mladine v Novih Jaršah v Ljubljani.

//5.12.2008 10:23:07 uredil snejbi

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 05.12.2008 10:24:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lepa poteza Drago!

No folk, dejmo klikat smile

---

aha, ne, treba je fizično poslat mail.. no, pa tako

//5.12.2008 10:27:14 uredil snejbi

DragoI

DragoI
Datum objave: 05.12.2008 10:30:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

Da ne bo vedno tako, da nekdo prosi pomoč zase in za svoje interese, naj bo to naše skupno darilo tem otrokom, ki nam bodo najhvaležnejši.

DragoI

DragoI
Datum objave: 05.12.2008 11:07:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

·TO je original prijava za tono bonbonov.

Drago, Lj-Zalog - objavljeno: 04. 12. 2008 ob 10:22 am

Moj predlog za tono bonbonov, ki bi jih podaril otrokom centra Dolfke Boštjančič v Dragi in njenim poslovalnicam MALI DOM ŠIŠKA v Ljubljani, ter vzgojno varstvenem zavodu invalidne mladine v Kamniku in v delavnicah invalidne mladine v Novih Jaršah v Ljubljani. To bi bil miklavž kot ga še ni bilo za duševno in telesno prizadete otroke in ga še nikoli niso doživeli na tak način s tono bonbonov.

Od nikogar si nisem poželel srebra, zlata ali obleke. Sami veste, da so te roke prislužile vse, kar smo potrebovali. Vsem sem vam dal zgled, kako moramo s trdim delom pomagati slabotnim in pomoči potrebnim.

›Večja sreča je dajati kakor prejemati.‹«

Vsak vaš meil do ponedeljka na polonainsaso@radiocenter.si bo pomenil korak bližje, k podelitvi nagrede duševno in telesno prizadetim otrokom. 

DragoI

DragoI
Datum objave: 05.12.2008 17:01:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

snejbi je rekel:

Lepa poteza Drago!

No folk, dejmo klikat smile

---

aha, ne, treba je fizično poslat mail.. no, pa tako

//5.12.2008 10:27:14 uredil snejbi
Hvala Snejbi lepo da si podprla moje zalaganje in upam, da boste vsaj tako radodarni z glasovi. kot ste bili za Mladena in njegovo fotografijo za pusta. Vsak vas glas šteje. Zato vas iz srca prosim polepšajmo tem invalidnim otrokom decemberske praznike.
Z SKUPNIMI MOČMI NAM MORA USPETI.
Tarokerski pozdrav VALAT

Pomagajmo: Glasuj za moj predlog