PRESENEČENJE... drobno, veliko, prijetno, malo manj prijetno, drugim morda smešno, za vas pa neprecenljivo...
...se vam je kaj luštnega zgodilo u kratkem? Povejte še nam, morda bo pa ravno zaradi vaše "zgodbice" še kdo koga nenapovedano razveselil ![]()
no, jaz sem danes dobila pismo - kuverta, znamka, na roke napisan naslov... hmm, da ni le spet ena od reklam, ponudb, mail-spam-a... dvignem kuverto proti soncu, če se kej skozi vidi... hmm, neki se vidi, ampak ni natipkano/printano... odprem (kak užitek je to še vedno malo skeptično pričakovanje) in notri bel papir, na roko popisan in porisan!!!
waaaaaaaauuuu, PRAVO P.I.S.M.O. sem dobilaaaaaaaaaaa, u dobi e-mailov, gsm-jev, sms-jev, mms-ov, vseh lol-ov in žblj-jev se nekdo vsede, vzame v roke list papirja, svinčnik... in piše pismo, vmes malo premišljuje, pa spet piše (koliko več se da razbrati iz pisave), ga zalepi v kuverto, napiše naslov, nalima znamko in vrže v poštni nabiralnik
...pred kratkim sem se naučila nove besede in hitro dobila priliko, da jo uporabim:
Waaaaa, spomnim se ene par...khm...let nazaj, ko še ni blo GSM-jev, neta ipd, ja res je, pismo, matr si ga težko pričakoval.Zdej pa K..AC, sam še reklame pa položnce okol pridejo.
Tko da, "pismo", le kaj je že to?
ja Č.R.K.E. so ble napisane... sem poskenirala in še zdaj kompjuter procesira, neki se že kadi... :-DDDD
ni poanta v tem kdo-komu-kaj, ampak sámo dejanje in občutki ... firbec en ![]()
jah k si pa tko začela k da ti je pisu Božiček ... :D
Ni ravno neprecenljivo... je pa presenečenje, namreč nisem vedela da sploh to obstaja.
Peljem se po obvoznici okoli Ljubljane, izstopim na izvozu Lj.center. Že ko prevozim znak konec avtoceste, me ustavi CESTNINSKA KONTROLA.
Ja, prav ste prebrali, cestninska kontrola, ne redarji, ne policija
. 2 komada, oblečena v oranžne zaščitne jopiče, z vsemi pooblastili za ustavljanje avtomobilov in dodeljevanje morebitnih kazni. Očitn Slovenija skrbi za nova delovna mesta.
So se opravičli da niso prav videli, ker imam 3 nalepke no, big deal, lih da se mi dol stare praskat...