Prijava

Prostovoljni prispevki za stari tarok

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.08.2012 16:56:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

sam še tole sem čakala, dejansko in čist zares....koliko nucamo v € da ga obdržimo.....prispevamo po močeh, sam izpište na posameznika koliko , da ostane tak kot je bil programsko postavljen na splet

vasja

vasja
Št. sporočil: 2869
Regija: Gorenjska
Datum objave: 21.08.2012 17:06:30 Citiraj objavo Pošlji ZS

Od RiLE-ta je blo rečen,da bo do poletja nova stran in vse kar spada zravn...poletje je že skoraj mimo in mi butlni še kar čakamo kdaj seu kj premaknil.

Tanča,u dnarju na posameznika bi bla pa prehuda številka...

Sej vsi vemo,kako je,folk bo šov drgam igrat (kdor še ni )

Pa lep dan še naprej wink

mega

mega
Št. sporočil: 5
Datum objave: 22.08.2012 09:22:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

NasmehTudi sama sem zato, da se stari tarok obdrzi, ker mi novi beta niti slucajno ni vsec.

Naj povem da nas igralcev ki imamo stari tarok radi je veliko

in ce bi vsak financiral samo simbolicnih 1-2 euro bi se dalo

ze marsikaj urediti; saj nas je okoli 40.000. Nisem matematkarca

ampak sem vseeno uspela priti do rezultata, da je to kar nekaj denarja.

Vendar poudarjam stari tarok, ki naj ostane tak kot je!

Zato mislim, da bi se to lepo dalo izvest; beta pa naj bo placljiva

kot je bilo receno ob zacetku!

Stari pa naj bo nas stari priljubljeni tarok? Se kdo strinja z mano?

imejte lep dan naprej…

megaPoljub

//22.8.2012 09:22:34 uredil mega

mm

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 22.08.2012 09:57:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tako je blo včasih smileveliko vas je ,ki bi dali kakšn prispevek ,odprite donacije ,tam imate vse ,sam vaše je koliko boste nakazal .

GozdarSmehhmm je pa vročeJezik ven

POZDRAV DONATORJEM

Prestopili smo tisto mejo, ko odgovorni ne moremo več financirati vsega iz svojega žepa, zato vas prosimo za prostovoljne prispevke z namenom, da pokrijemo del stroškov z vašo pomočjo. Donirana sredstva bodo uporabljena izključno za vzdrževanje oz. nadgradnjo strežniških sistemov. Za več informacij si preglejte Zakaj donirati?

1.11.2007

ciko Igor Padawan anitka maryjane halo MISASAGI dohtor metty dani herman sonchica Garfield Igi69 Erdbeere Rassmusen KR_edn Pikas tomy66 Wailer Mufi nevermore bobby6 rjanez janko79 eknez LOVEC jandric vaska tigricaa Data DarthVader Manja JOSIPINA NIKICASAN type_0 markos elagnavi damox lana80 upanje strela MiranT golobica mig_ DimebaG STRUP Cipr BULK pevester djkobra simoniq cenko kawasaki angelcek majky stringer chobson Ajka FehidA tempo pepa ivan52 dill Revs aidan nemesis Ina24 _Lenci_ Aral cedoban pticka1 cmru paix primzl fras nisak kimberly kgresak1 snejbi in Gozdar

1tan

1tan
Datum objave: 22.08.2012 10:30:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

ob zgornjem donacijskem postu NAJ POUDARIM, da NISO IZPISANI VSI DONATORJI, podatek je iz "prve roke", da ni blo nikol cajta vnest vse, čeprav meni osebno to ni opravičilo, še manj fer play in nenazadnje popolnoma neodgovorno za tiste, ki so nakazali denarce. Ampak tako pač je in preko tistih, ki to vnašajo tudi moja malenkost ne more, vem pa, da je seznam nepopoln.

Kar se tiče starih zelenih mizc ki so odprte od 2004 morajo ostati take kot nam jih je gregor sprogramiral...zato so bile dane, za zabavo, on line užitek in virtualne srečanja - in to ne moremo in ne smemo fentat!!!

O uni veliki cifrci tm gor v € je bilo govora ob najetju unih "jajc programerjev" s povoženo beto, kje so te nepridiprave sploh ubodli takrat, mi nikol ne bo jasno, da smo pa takrat upali na bolje in so nas po celi črti izdali, popokali denarce in posrali še tisto kar smo imeli. Že takrat mi ni bilo po volji oboje - in T4 in beta: ker je to razklanost med uporabniki, zame sta to DVA TABORA, člani in nečlani, skratka trenje med nami, kar zagotovo leta 2004 ni bil namen stvaritve tarok programa.

Najem serverja da stari tarok teče kot treba, zagotovo ni tako visok in morda bi se končno že izpisala prava številka, da vemo o čem govorimo. Če je server lahko malo pojačan in navit komp, povejte - med nami je zihr ker, ki ima prižganega noč in dan....strošek elektrike trošimo tudi v stand-by pozicijah in en ki bi to prevzel najbrš zarad tega ne bo obubožal...konc koncev mamo zadnje dni tut klime prklopljene ure in ure.

ideje? predlogi? nove zamisli= sam bleknte že kej pametnega, dokler še lahko klepetamo po forumu - ko nas odklopijo nimamo šans.

1tan

1tan
Datum objave: 22.08.2012 21:46:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

da se bomo razumeli: moj zgornji post preberte počasi, enkrat, dvakrat...tut jest sm razmišljala kako da ga izpišem da ne bo prekrut. Namreč dragi moji, ko je "vrhovni" za oskrbo ostal sam res ni blo cajta misllt še na to, da jih vtakne v tabelo donatorjev. ;mi je pa dva mesca nazaj obljubu, da bo porihtal tudi to - ker donatorski keš se je malo nakapal, pa ni izpisanih niknejmov.

Je pa zagotovo enkratni letni prispevek posameznika premalo...in če so tejle uporabniki samo enkrat v letu prispevali, potem razumem da je donosnost premajhna za pokritje stroškov. Donator bi moral npr. enkrat mesečno recimo 15. ali 20. v mesecu nakazat določen znesek...to je zame donatorstvo, ne pa enkratni "prdec in pol piši me uh"

Ker govorimo o prostovoljnih prispevkih bi morda morali vedeti tudi to, koliko med nami nas je takih, ki bi bili pripravljeni prispevati...anketa, debata, bilo kaj, ne sam "na lepe oči".....

Prostovoljni prispevki za stari tarok