zanima me ali je za "novo došle" registracija avtomatska po določenem času in se aktivira samodejno, ali je kdo ki prijavo pogleda in klikne aktivacijo......sprašujem zato, ker se pojavljajo kao na novo registrirani niki z dodatki številke ali z drugačnimi črkami ali kakorkoli z malo spremembo, pa ugotavljam, da so to samo multimulti .....enih in istih....in navadno takih, ki so imeli take ali drugačne motnje....
zagotovo se bi dalo urediti tako, da se preveri asociativno in logično kdo se je pofočkal ....in zakaj...
(sej ne vem no ker se na tole tehniko ne spoznam, bi bilo pa več kot dobrodošlo...)
in ravno zato in zaradi takihle.......bi bla "tehnika potrebna" al pa enga imeti, ki bi samo na tem delu bedel in bi blo valatk in pagatk in podobnih stvorou pol manj....
p.s. pa brez mastnih črk....že tko si moteč....
zaradi ciko-vega javljanja v spam temi ob postu in pojasnilu oz. odgovoru na moje opažanje tistega dne in tiste ure v dogodkih enostavno ne morem nehat brcat zdej....ker se počutim neprijetno in če sem ga po krivem obdolžila kot navaja, se mu tukej in zdej opravičujem. Očitno nekdo izrablja naše zaupanje...
Me je pa vse tole spodbodlo do tega, da zastavljam novo vprašanje: vrh prosim za razumevanje....;
včasih je bila registracija narejena tako, da ste Admini vpisali geslo in nam ga na meil vrnili za aktivacijo. Torej so bila gesla dodeljena z vaše strani. Pa očitno zdaj ni več tako, ker se ciko in njemu podobni ne bi srečevali s tovrstnim kriminalom..... al kako se temu reče.....