Prijava

Registracija uporabnikov

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 29.12.2013 14:40:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

zdej najprej - kaj je to gorenjski kofe? da vem kam pes taco moli, ker pojma nimam kako taka kofetna šalčka zgleda in prosim za poduk  in drugo kar je... še vedno vztrajam na svojem stališču: poznam vsaj 4 forumske igralne strani, kjer se dela selekcija neaktivnih, če 300 dni ne klikneš, ali ne postaviš znakca ali bilo kako najaviš prisotnost te avtomatsko brišejo iz evidence. Zato sprašujem tu brez kofeta, kje piše in ker zakonik velja, da se to brez soglasja in to celo pisnega ne sme.

Super za njih. Noben zakon ne obsaja ki bi mi to branil. Gorenjski kofe je tak, ko skos vabiš pa nikoli ne povabiš wink

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 29.12.2013 17:11:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

zahvaljujem za vse pojasnjeno, un kofe odpikej k tan tacga sploh ne kuha in ne pozna, tko da brez skrbi...in torej: zakaj te ne morem omamit, da takih "muh enodnevnic" v bazi statistike uporabnikov ne nucamo?

1tan

1tan
Datum objave: 26.01.2015 14:28:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

ponovno bom tule vprašala dve stvari: 1. včasih se je novodošli registriral in ga je vrglo v tisto temo, da se nam vsaj predstavi, če želi, tema je imela naslov predstavitev novincev, to pogrešam ker očitno s prenosom ni sovpadlo, saj je to blo' avtomatsko, danes pa smo brez tega. Zakaj? 2. v decembru 2013, torej dve leti nazaj, nas je bilo registriranih neki čez 46 tisoč - koliko nas je zdaj?

ob tem se mi poraja še nekaj, glede na to, da članski tarok okoli 22.ure zamre - ali imamo vpogled v najbolj frekventni cajt igranja, tako elitnih miz kot betinih?

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 26.01.2015 16:55:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

Odgovoril ti bom na tista vprašanja, za katera poznam odgovore smile S tem ko se je portal razširil (članski tarok, trgovina) forum ni več v ospredju, zato novih članov ne usmerjamo na forum, ker bi to bilo moteče, sploh če bi se kdo registriral zato, da si kupi članarino ali kupi kaj v trgovini. Ja, je kapitalistična logika, ampak tako pač je. Ni denarja, ni zabave. In na forumu lahko dnevno visi 100.000 članov, pa nam bo to povzročalo samo še višje stroške. 

Trenutno število registriranih uporabnikov je 48.325. Številko najdeš s klikom na Tarok statistika levo v meniju - Tarok za vse - Splošna statistika - Vsi registrirani uporabniki.

Časa žal ne znam najti, je pa "rush hour" vsak dan med 20h in 22h.

1tan

1tan
Datum objave: 26.01.2015 18:35:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

super si Mladen, zadoščeno, se zahvaljujem. Sicer pojmovanje o forumu gledamo z drugačnimi očmi, osebno mi je prvenstveno, zame je "to živa snov" s katero stoji in obstaja stran, ne glede katera. Brez forumskih dogodkov, obveščanj in novic najbrž polovica portalov propade...ali pač ne, stvar presoje.

Sem pa zelo vesela popisa števila uporabnikov, ker sem šele čez tvoje vodenje odkrila kaj nudi klik na tarok za vse in tarok za člane, verjel ali ne....prvič vidim ves popis in niti sanjalo se mi ni, da je to vnešeno in le klik je bil potreben na posamezno pasico....uf, ja tut' tan lahko kaj uide in lahko živi kdaj v nevednosti.....ta je bla' huda dons', res, kdo bi si misllu, da imamo ta popis...in ker jaz nisem vedela kako do teh podatkov, nihče me ni podučil - kaj potem šele ostali uporabniki, ko so še večji trdozavri - hvala za vse ♥

Registracija uporabnikov