dovolila si bom objaviti lanskoletno izjavo na STL, brez vednosti "vrhovnega" v upanju, da je prav, da vemo in beremo vsi, kako malo je pttrebno za zadovoljstvo in kako veliko za uspeh.
“Projekt Spletni trgovec leta je pisan na kožo vsem manjšim in novim trgovcem, ki se tako kot mi morajo še posebej truditi za obstoj na trgu. S sodelovanjem v projektu namreč lahko po hitrem postopku pridobijo zaupanje kupcev, prepoznavnost na trgu in uveljavitev v panogi. Po pogovoru z ljudmi, ki so se projekta udeležili že lani, smo se odločili, da bo to eden prvih korakov takoj po zagonu naše nove spletne trgovine. Veseli me, da projekt sloni na mnenju kupcev in ne raznoraznih žirantov, kot je to primer pri drugih sorodnih projektih, saj sami želimo svojo spletno trgovino razvijati predvsem v skladu z željami naših kupcev, ki so v tej celotni zgodbi najpomembnejši. Se vidimo novembra!”
E-mesto.si
še enkrat naprošamo uporabnike k oddaji, le tole anketo preklikajte čim prej, da letos, ne izvisimo.
povsod ste "umrli" ...a je z vami čis't vse dobro.....me firb'ca ali letos tudi konkuriramo spletnim štacunarjem - izbor bo na Ljubljanskem gradu 24.11.2015. A se potegujemo za značko al' ne? Al' nas bo pik'nla iglca od značke?

Tako malo artiklov prodamo preko spletne trgovine, da bomo ravno jutri debatirali o tem, ali se splača prijaviti, ali pa ta denar raje nameniti čemu drugemu - povezanemu s spletno igro. Za tistih par nakupov mesečno značka gor ali dol... Jo je sicer izjemno lepo videti, ampak plačevati samo zaradi užitka ni vedno pametno ![]()
Živjo, vse člane ali tiste, ki ste kupili katerikoli izdelek v naši spletni trgovini vabimo, da rešite anketo STL 2015 na TEM NASLOVU. S tem nam boste pomagali pri nadaljnem razvoju trgovine. Hvala!
Hvala tistemu enemu in edinemu, ki si je vzel čas in rešil
Upam, da se bo še kdo opogumil, ker za sodelovanje v projektu potrebujemo vsaj 30 rešenih anket...