Nimate pravice za ogled foruma!
Prijava

Štetje - napačen rezultat

Aral

Aral
Št. sporočil: 3588
Regija: Štajerska
Datum objave: 26.07.2008 15:54:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

Eden od zadnjih turnirjev v živo, sem omenil eni od ta glavnih na tem portalu, da računalnik ne zna pravilno šteti, pa sem dobil odgovor, da ne more verjet, možno pa je. Včeraj sem igral igro z prijatelji, igrali smo klopa, dobil en štih, preračunan v 3, na koncu pa sem z radlcom pisal -20.Ne vem,a li ima kdo takšne še probleme, zato prosim za obrazložitev.Moram pa povedat ŠTET PA ZNAM.lp

gobe

gobe
Št. sporočil: 32
Regija:
Datum objave: 26.07.2008 16:04:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

nisi edini,k se mu krivica storila,že sam sem se že večkrat vprašal.. kak to štetje gre___

se mi že tud dogajalo ,da za en štih ,dobil toč,(pri klopu)....tolk kot ostali   k   skoz  jemali štihe,pa  da povem ,še ta štih je bil prazen...

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.07.2008 16:07:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

To vemo, da dela program napake in da v določenih primerih lahko naredi napačne seštevke pri klopu od 65 do 75, sem na to opozorila že pred leti; pa mi je blo razloženo da včasih nastopi to tudi pr štetju v živo zaradi zaokroževanja na 5, no v živo se meni to še ni zgodilo...

Žal je to stvar programerja, da bo pogledal kaj se dogaja, mi bomo pa še naprej razočarani, kako 'hudič' narobe šteje.

Res pa mi ni jasno kako ti je pri 3 - torej 5 pikah v radlu pisal 20??? škoda da nisi naredil printa, upam da bo odgovorni za igro tole mal pogledal, kaj se dogaja.

Aral

Aral
Št. sporočil: 3588
Regija: Štajerska
Datum objave: 26.07.2008 19:00:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

Upajmo da res, sicer ne vem, kako mu bo to uspelo.lp

Nola

Nola
Št. sporočil: 334
Datum objave: 18.11.2008 11:30:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se je to že komu zgodilo? Saj me ne boli, ker nisem dobila tistih 250 plusa, ampak skrbi pa me, da tole ne deluje tako, kot bi moralo.

Včeraj smo igrali, Mukicat in še dva (se mi zdi, da lumpi in še nekdo, ki je sredi igre ušel od mize, potem ko je videl, kam vlak pelje, vskočil je Edi36).

Igra je tako lepo tekla, da sploh nisem opazila, da z Mukicat delava valata. Na koncu igre mi ni pokazalo dobljenih štihov, samo rezultat 70, nakar smo se začeli pogovarjati, da nasprotnika v bistvu nimata nobenega štiha in bi moral bit valat.

//13.1.2009 19:55:42 premaknil snejbi

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 18.11.2008 11:43:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Škoda da nisi slikala - pa ste res sigurni da ni bilo štiha?

//13.1.2009 19:59:21 premaknil snejbi

Štetje - napačen rezultat