Prijava

Tarokaši

Aral

Aral
Št. sporočil: 3588
Regija: Štajerska
Datum objave: 25.07.2008 19:15:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdravljeni, zdaj bi še pa jaz neki napisal, pa brez zamere, kajti tudi jaz nisem neki dober igralec, ampak. Kaj vse igra tarok na tej tarok strani, človek nemore verjet. Igrajo takšni, ki še nikoli niso igrali tarok, oziroma ga ne znajo, ali pa provocirajo ostale z igrami. Imajo dobre karte, nič ne igrajo, devajo kontre brezveze, če pa sami igrajo in ko izgubijo igro, gredo ven iz igre-tebi nič, meni nič.  Na tem portalu sem že nekaj časa, igram z amaterji in profiči, zato včasih-priznam grem raje na tarok.net, plačam pristopnino, in igram, tako kot se reče. Če bi blo po moje, bi tudi na tem portalu e-mesto.si, lahko uvedli pristopnino, pa bi se veliko bolje igralo in zabavalo po tarokaške. Hvala vsem in lep pozdrav

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 25.07.2008 19:23:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

prou si to napisu

sapramis

sapramis
Št. sporočil: 314
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 28.07.2008 13:49:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mene tudi blazno moti ta neresnost uhajanja sredi igre ali pa pač dejstvo, da maš tako za en ku*c karte in ne morep igrat, drugim pa ne privoščiš igre, zato igro zapustiš. 

Me ne moti, če so kakšni začetniki - saj smo tudi sami nekoč bili - pač, se še učijo. Če želiš profi igrat, pejt na turnir.

Motijo me tudi saboterji igre - ko zanalašč zajeb* igro, ker je pač "luštno".

Sem razmišljala, da bi bilo fajn imet kake oznake poleg vzdevkov, ki bi pokazalo, na kakšnem rangu si. Al pa svaj glede na ŠTEVILO ODIGRANIH PARTIJ - bi se takoj videlo, kdo je resen, kdo pa je prišel samo provocirat. 

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Datum objave: 28.07.2008 14:04:15 Citiraj objavo Pošlji ZS

jst sm na rangu takih k sm na blef igrajo wink najraje imam barvnga valata.... mrzim pa igro ko smo trije proti enemu :P

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

mufi

mufi
Št. sporočil: 75580
Regija: Štajerska
Datum objave: 28.07.2008 14:27:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

bravo, sapramis, se strinjam s tabo! zraven vzdevka ( nicka ) v čakalnici:

POVPREČJE ODIGRANIH IGER ZA MIZO !!!

Tudi z Aral-om ali gobe-om, ne vem kdo je že napisal, se strinjam v tem, ko eni v čakalnici se ne oglašajo ali samo opazujejo! Da se v določenem času ( npr. 15 min ) ne aktivirajo (oglašajo) , server avtomatsko VRŽE S ČAKALNICE!

//28.7.2008 17:58:00 uredil mufi

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 08.10.2008 21:27:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ja tarok.net je pa res leglo profičev. Prvič ko sm igral je šel tip berača z Mondom in XIX, potem nas je pa še hotel prepričati kako prebrisan je, ker je dost možnosti da bi kdo od nas mel škisa in XX \"Kričim\" Raj bodte veseli, da ta portal upravlja folk, ki se mu ne gre samo za denar. Profiči in amaterji bojo pa vedno prisotni povsod, zato pa lahko na začetku igre vprašate kok resni so, jst nekih večjih težav nism nikol meu. Sicer pa kot vidim obstaja možnost "črne table", tko da če kdo zanalašč spizdi ga lahko ostali trije prijavite pa je.

//8.10.2008 21:27:45 uredil Mladen