Samo kratko vprašanje. Leto ali dve nazaj smo imeli turnir, preko spleta enkrat na mesec mislim, da v petek in smo igrali okrog 20 iger. Enkrat je bil tudi klop turnir. Jaz to kar pogrešam, ker se turnirja ne odeležujem v živo. Sicer ne vem kako to zanima druge udeležence in bi predlagal Riletu ali adminu da na to temo postavijo vprašanje. Predlagal bi tudi pokale za prve tri zmagovalce, ki jih da zadeva uspe sem pripravljen financirat osebno sam, seveda z dogovorom šefov. V upanju, da se to zgodi vse lepo pozdravljam in soigralce vabim po 22 uri zvečer na igro z strašnim RAFAELUSOM
Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT
Hehe RAFAELUS, 2 leti je že tega, igralo se je več dni, se mi zdi da 2x na teden pa 24 iger.
Vsi pogrešamo te turnirje, mislim pa da je že nekje na forumu omenjeno da bodo, ko se dokončno uredi stran in server.
Sam me pa neki res zanima. Kako bi se tile pokali, ki jih ponujaš za nagrado, potem podelili zmagovalcem? Glede na to da preko e-maila ne gre, večina igralcev pa je anonimnih... hmmm.
Je pa lepa ta tvoja misel, vseeno.
Pokali se normalno delijo na fešti, ki jo že zdaj občasno organizirate, mi je iz glave ušlo kje. Sam še sicer tam nisem bil, ker me večkrat povozijo obveznost. Pošiljanja po pošti nisem omenil pri predlogu turnirjev, takšnih in drugačnih. Tisti, ki ga pač tako druženje ne zanima in ne bo prišel, pač prepusti pokal ( rezervi ). Bistvo igranja taroka je seveda druženje, mal zafrkancije pa še kak sok ( za korenine lahko iz hmelja ) pa je. Povedal sem
Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT
To, s spletnim tarok turnirjem je odlična ideja. Kot previ RAFAELUS se je to v preteklosti že dogajalo, tako da z samo organizacijo verjetno ne bi smelo biti težav ali pač. To najbolje vedo urejevalci tega portala.Imam pa v zvezi s tem predlog. Namesto pokalov bi se lahko na podlagi rezultatov oziroma uvrstitev iz takšnega turnirja izoblikovala lestvica najboljših igralcev taroka, ki je sicer predvidena, pa zaenkrat še ne deluje. Po moje bi se zmagovalec raje videl ne top lestvici best playerja, kot pa da se od ne vem kje vozi po kakšno nagrado za svoje dosežke.Ker pa vem, da so z vzdrževanjem spletnega portala, na katerem lahko brezplačno (vsa vam čast)igramo in klobasamo, povezani tudi določeni stroški, predlagam še eno "brihtno". Za prijavo na tak turnir naj bi zainteresirani prespeval nekaj € v obliki donacije in tako pridobil pravico udeležbe, hkrati pa pripomogel da bi naši admini še naprej tako zagnano prenašeli naše muhe.To so le moji predlogi. Upam da s tem nisem koga užalil.
0