Nimate pravice za ogled foruma!
Prijava

TURNIR ONLINE

wolfslo

wolfslo
Št. sporočil: 4
Regija: Štajerska
Datum objave: 23.09.2011 02:40:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

dost je bilo interesa med igrlaci, soigralci da tudi tukaj nekdo organizira kao turnir v taroku, saj se dostikrat dogaja (kar je pac cisto normalno) da  GOR IN DOL....

Moj predlog je:

- doggoviromo se za termin

- kdor hoce in ma cas se prijavi

- izberemo enga da zreba kdo in s kom igra

- spilamo sistem turnira v zivo po izpadnju

- ce kdo odstopi oz. mu nekaj STEKA.... je sam 1x se ne vrne nazaj v igro

- ves pogovor razen med igralci na mizi se dogaja tu na forumu

...IN  MISLIM DA ZA ZACETEK JE TO, veselim se predlogov

bolj natancno kasneje

Smeh

idealist

idealist
Št. sporočil: 13
Datum objave: 23.09.2011 10:58:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

Jaz sem mislil organizirati turnir, samo me je 1tan zelo grdo zabila. Organizirat turnirje je prepovedano na tem portalu. Zagrožena kazen je izguba računa za tiste, ki bi se turnirja udeleželi.

Jst vs čist razumem, da imate ful željo po turnirjih, samo jih garant ne bo, ne na tem portalu. Ker tud če boš organiziral, ne boš dobil interenstov, ker jih je strah za svoje račune & točke. Žov.

Sad se link: http://e-mesto.si/portal/novice.php?kaj=pokazi&id=61

//23.9.2011 11:00:28 uredil idealist

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.09.2011 12:17:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

idealist je rekel:

Jaz sem mislil organizirati turnir, samo me je 1tan zelo grdo zabila.

//23.9.2011 11:00:28 uredil idealist

napaka.....kaj smatra kdo pod "grdo zabila"....bilo je le dobronamerno opozorilo s pojasnilom

in če je ranjen vaš ego ga sproščajte drugje

wolfslo

wolfslo
Št. sporočil: 4
Datum objave: 23.09.2011 12:21:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsem je jasno da je tarok net javna in brezplačna stran ki se financira z oglasi in stevilom uporabnikov oz. dostopi na to stran

ceprav ja stran zasebna takoj ko njena funkcija postane trzenje in postane javna za njene tvorce oz lastnike veljajo trzna pravila

Ne morejo ker enemu prepovedat druzenja z drugimi clani drugemu pa doovolit saj je to osnovni namen strani oz trzenja(oglasi) za tvorca, lastnika

CE PA SI LASTNIK, TVOREC OZ. ADMIN TE STRANI TO PRIVOSCI SE GA LAHKO TUD PRIJAVI USTREZNI INSPEKCUJI,

kaksna odlocitev ne bi o tem najverjetneje fin kazen povrnitev v prvotno stanje, ukinitev strani, itd,,,,

nisem pristojen zato tako da ne bi otem

MORATE SE ZAVEDAT TUD KOT OPARABNIKI IMATE NEKE PRAVICE VSEKAKOR PA TISTO OSNOVNO KI JO TU PRODAJAJO TO JE DRUZENJE IN IGRANJE - BERI TAROK

rafael hvala za nasvet in povabilo da KO TI ORGANIZIRAS lahko pomagam

turnirji dokler niso komercialne narave so samo drug izraz za druzenje neke skupine ljudi z istimi interesi (beri spilanje taroka)

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.09.2011 12:25:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

tarok.net nima z e-mestom nič skupnega

idealist

idealist
Št. sporočil: 13
Datum objave: 23.09.2011 12:56:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Žol tako kot si napisal bi moglo bit, samo po zakonu ni tako.
Spletne strani so po zakonu totalitaren sistem. To pomeni, da kar piše, da se ne sme, se ne sme. Če ne piše, je dovoljeno oz. se upošteva zakon/ustava...

Žal je očtino, da turnirjev ne bo še par let, admini so to spletno stran čisto zapustili...

//23.9.2011 12:57:09 uredil idealist

TURNIR ONLINE