Že kakšen mesec se mi dogajajo skrajno neprijetne stvari. Ko se prijavim za mizo, mi včasih laufa 9 iger, včasih pa tudi že po dveh popolnoma zatrokira-zamrzne. Še mize ne morm zapustiti, pomaga samo zaprtje okna -logično.
problem številka dva: ko se prijavim v sam tarok, pred tem da odprem mizo, pa hočem nekaj napisati, sam vsebine ne vidm kar sem napisal, ostali pa!!! baje
3. včasih sploh ne pridem not v mizo, če pa kliknem še enkrat pa mi javi, da je miza zasedena
zanima me če ima še kdo podobne težave, hvala za odgovore
Tole je slišati kot težave s flash predvajalnikom, predlagam da se naloži zadnja verzija flasha na naslovu http://get.adobe.com/flashplayer/
Hkrati bi bilo smiselno preveriti viruse na računalniku, saj tudi ti lahko blokirajo delovanje vseh naštetih zadev. V kolikor nimate nameščenega antivirusa, si lahko namestite kakšnega brezplačnega ala Avast.
Poskusite tudi igro zagnati v različnih brskalnikih (Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) in opazujte ali so kakšne razlike.
Tole je slišati kot težave s flash predvajalnikom, predlagam da se naloži zadnja verzija flasha na naslovu http://get.adobe.com/flashplayer/
Hkrati bi bilo smiselno preveriti viruse na računalniku, saj tudi ti lahko blokirajo delovanje vseh naštetih zadev. V kolikor nimate nameščenega antivirusa, si lahko namestite kakšnega brezplačnega ala Avast.
Poskusite tudi igro zagnati v različnih brskalnikih (Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) in opazujte ali so kakšne razlike.
nena se ven mažite vse sem že probal pa še vedno mi obvezno enkrat zašteka. od tistega časa ko sem vam pisal pa mi zdaj že dvakrat zašteka kao za nagrado?
Žal na beta igri nimamo možnost nobenih popravkov ali konkretnih testov tako da je to vse kar lahko predlagam. Glede na to, da precej igralcev nima nobenih težav in da smo do sedaj vedno po konkretnih pregledih težav odkrili težave pri uporabnikih samih (flash ali virus), sklepam da je tudi zdaj tako. Če bi bila splošna napaka bi v trenutku dogodka zmrznilo vsem... Na članski igri pa beležimo napake in iščemo razloge ter jih odpravljamo, ampak tam pač imamo to možnost.
Poskusite tudi igro zagnati v različnih brskalnikih (Explorer, Mozilla Firefox, Chrome) in opazujte ali so kakšne razlike.nena se ven mažite vse sem že probal pa še vedno mi obvezno enkrat zašteka. od tistega časa ko sem vam pisal pa mi zdaj že dvakrat zašteka kao za nagrado?
Čuj, ka te ja? Od tisoč ljudičkov, ki se sprehajajo tu gori in naokoli, so ravno tebi dali nagrado dveh štekarij na seanso? Heh, ne me smejat. Mel sem eno obdobje jako rednega igranja in mi je vsak večer obvezno šteknilo, drugi so pa samo bjondasto gledali, kaj se z mano dogaja. Očitno nisem bil nagrajen s strani vrhovnih, ampak s strani kište, ki je počasi štela svoje zadnje dneve, tako da priporočam, da se malce umiriš in ne napadaš s prve bojne linije (pa zlij malo gneva name, če se boš tako bolje počutil).
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Zadnje čase igra zelo pogosto zašteka - zamrzne, vmes se pojavljajo druge strani. To je bilo včasih na zaćetku igre, sedaj pa se pojavlja že kar med igro. Imam vso potrebno zaščito in PC virusno pregleduje vsake 3 dni. Ali je igra preobremenjena z uporabniki ali pa je zanič program. LP Flamingo55