in še adventni pozdrav pred volilno nedeljo
tan1
kaj jokaš saj zdaj prihaja REŠITELJ, VELIKI VODJA, ON KI VE VSE, ON ......
ZDAJ BOMO PROSPERIRALI, vsega bo dovolj in še in še.
a si ze dolgo v nejgovi službi internetnih blogerjev? -- pomoje morate imeti dobro plačano, da ga toliko povzdigujete, po vsem možnih portalih, ker če niste ????? je malo čudno to občudovanje.
daj vstavi SE že enkart !! ustvari si blog in se tam izživljaj.
kolker vem je to portal iger e-mesto in ne portal bruhanja in globokoumnih izjav tan1 .
zdaj pa pričakujem, kak tvoj odgovor
kot ponavadi, poln jokanja in.....
o njoko, pa ne da sem te spodbodla po dolgi tišini k tvojemu pisanju, res sem bila prepričana da te med vrstice več ne bo; in po vseh letih bi vsaj moj nikname prou napisal.....in naj ti povem...vse tole kroži po meilih in slikcah goggla in kje se jaz izživljam je moja stvar...če sem slučajno našla, to pomeni da sledim in to pomeni, da še vam kaj izpišem, brez bloga, ga ne nucam....
in aktualno politiko si razlagamo vsak po svoje, kar pa se tiče forumske"politike pisanja" sem pa med redkimi, ki sploh še kaj doprinese na portal....NE RABIŠ BRAT, NE RABIŠ "SRAT" bodi raje tiho, kot si bil do zdaj, misli si svoje in klikej sam igre e-mesta
Tik pred zapečatenjem ust še tale aktualen ![]()
Vpraša Sadam hudiča:
Ali lahko pokličem Bagdad za minutko, samo da vidim, kako stojijo stvari v moji zemlji ? Zanima me, kdaj bodo Amerikanci zapustili našo zemljo.
- Lahko. - odgovori hudič.
Konča Sadam pogovor, a hudič mu reče - Ta pogovor stane milijon dolarjev.
- Ni problema, reče Sadam in plača.
Sliši to Gadafi pa tudi on vpraša:
- Lahko tudi jaz pokličem Tripoli? Ti moji imajo probleme, pa me zanima, kako jih rešujejo.
- Lahko, a te bo to stalo 2 milona dolarjev. - reče hudič.
Gadafi konča pogovor in plača.
- To je vse slišal Drnovšek, pa vpraša hudiča: - Ali lahko tudi jaz pokličem Ljubljano? Zanima me, če je levica na oblasti, če se je popravil standard in veliko tega.
- Lahko. - reče hudič.
Ko je končal pogovor Drnovšek vpraša: - Koliko moram plačati za pogovor?
- Nič. - odgovori hudič.
- Kako nič! Ta dva sta plačala po milijon in dva milijona, a jaz nič?
- Ko kličeš iz enega pekla v drugi pekel, se računa kot lokalni pogovor. - odgovori hudič.
:P
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Dolgo ste čakali....IN DOČAKALI! Celoten film Levji KraLj
Igrajo: Zoki, Jurček, stric Janša.
Govori: Denis Avdić - Legenda!
in ob aktualnih zadnjih dogodkih je nastalo tole.....V jutranjem programu 24.5.2012 na Radio 1 smo slišali, kakšno pesmico je Jurček pripravil Zokiju ob zadnjih zapletih z Bazo Dante in MOL.