Prijava

Big Brother 2008

JOSIPINA

JOSIPINA
Št. sporočil: 9
Regija: Štajerska
Datum objave: 16.03.2008 17:39:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Takšnih stvari kot so: Big Brother, neki bari, kmetije, … sploh ne gledam. Jih tudi ne bom, pa če mi kdo ponudi ne vem kaj vse.

Že, ko sem prebrala sam koncept oddaje, sem vedela, da gre za »duhovno« hrano najbolj primitivnih in nazadnjaških ljudskih množic. Bolje, da ne govorim o tistih, ki se prijavijo na takšne oddaje.

Sem mnenja, da je najkoristneje, če se takšne oddaje ukinejo in prepovejo (ne le pri nas, pač pa tudi drugje). Televizije (pa čeprav komercialne) bi imele enako gledanost, četudi bi predvajale več kvizov (sedaj imamo samo tiste bedne »škatle« - sploh niso potrebne), dokumentarcev, filmov, političnih oddaj, zgodovinskih oddaj (objektivnih – ne le ameriških; ti sploh nimajo pojma o zgodovini drugih narodov, sicer pa še svoje ne znajo pravilno interpretirati), … .

Smo pač spet uvozili neko slabo »robo«, ki gledalce poneumlja, osmeši in tudi poniža. Osebno nimam nič proti tistim, ki te oddaje gledajo ali celo v njih nastopajo in se nad njimi navdušujejo. Jih pa smatram (ne glede na njihovo izobrazbo) za nižji ali primitivnejši rang naše družbe, saj v teh oddajah ni moč najti nobene vrline, kvalitete, modrosti,  ...

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 16.03.2008 18:25:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

men pa gre na živce osenarka Kričim

Delo je hrana plemenitih duš.

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.03.2008 20:08:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

heheh, mi je na misu pršu izraz da je ena afektirana češpla smile))

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 16.03.2008 20:26:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

js dobim kurjo kožo že ko jo vidim, ko pa odpre usta ----------

Delo je hrana plemenitih duš.

valatka

valatka
Št. sporočil: 1537
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.03.2008 21:38:51 Citiraj objavo Pošlji ZS