Brane 13 prosim za izbris nicka in te teme.
ps ponavadi enkrat potrdiš piškotke pa jih potem ni več treba ..
Hvala za razumevanje in upam da čimhitrejši izbris.
ps eden od razlogov je tudi, ta da sem nekaterim poslal zasebna sporočila nanje mi ni nihče odgovoril tako, da res ne vidim več smisla v tem, da sem se tu prijavljen.
nick iz teme se ne more zbrisat, lahko ti samo uničmo cel akount s katerim si se registriral davno in brane13 nikoli več ne bo obstajal...
Dovolj bo ena tema, kjer zahtevas isto in kjer sem ti odgovoril, res ni potrebno odpiranje vecih tem.
No,da še jaz dodam svoje skromno mnenje....pomoje se tu ne gre več za izbris ali ne,ker če ti nekaj ne paše te enostavno ni tam,in tako lahko ignorira vsak tole e-mesto...pomoje se tu že išče pozornost in čaka nekoga da ga bo prepričal da pride nazaj igrat...in,če dobim odgovor na moje pisanje od tega uporabnika,bom vedela da se ne motim...kar se mene tiče pa nimam hvale,niti graje...ostanite taki kot ste,pa bo za vse ok...lep pozdrav Suzana
Hvala za mnenje Suzana, se popolnoma strinjam.
Tudi sam na portalih, ki mi (baje) ne ustrezajo ne odpiram svojih tem na forumu in ne zasuvam drugih uporabnikov po zasebnih sporočilih, pač pa jih zgolj ne obiskujem. Ravno tako na takih portalih ne prosim administratorjev za brezplačen dostop, jih prosim za brezplačen dostop za moje prijatelje itd.
Res zanimivo Brane, da ko smo ugodili vsem tvojim željam po brezplačnih darilih smo bili super, ko pa je bilo treba s tvoje strani kaj dati za obstoj tele skupnosti so se pa začele pritožbe, pljuvanja in zahteve po izbrisu. Pa gre za povsem isti portal kot prej
portal je kar je,če bi se hotela umaknit bi se,stran bi zbrisala iz zaznamkov,oziroma priljubljenih,da se nebi kdaj zmotila.....vi pa delate,kar pač lahko delate s sredstvi ki jih imate,vem kako je,zato od mene nikoli ne bo teženja po izboljšavah,ker vem da niso zastonj...niste najboljši,še daleč od tega pa da bi bili najslabši...ostanite taki,pa bo pomoje res zavse ok...sploh Mladen...ne glede na vse,,,všeč mi je ker vedno vsaj odreagiraš,pa se javiš...
bravo suzy25 tako se govori, preprosto, jasno in krasno....in tvoj prispevek več kot na mesto za vse "trdonje in podobne butice"