Prijava

Carlos

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 31.12.2007 12:59:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne vem sicer kaj so ji drugi skuhali pa na čem je vztrajala...

Carlosa poznam odkar sem prišla na tarok, saj sta bila z Empirejem ena prvih resnejših igralcev na katere sem tu naletela. Vsakega po svoje sem cenila, igre so bile prijetne in v zagonu smo igrali tudi do 6h zjutraj... nepozabne noči. Ampak, life goes on... iz določenih, meni neznanih in nerazumljivih razlogov smo se razšli, v igri in komunikaciji. Pa je zginu eden, pa prišel nazaj, pa je zginu drugi in prišla nazaj... Ozadje, razlogi, me ne zanimajo, vsak ima svoje in ni se mi treba priklapljat na msn pa mi razlagat, svet se vrti tako ali drugače, tudi brez mene, tebe, njega. Lepo , NoMercy , da imaš prijateljico, ki ti daje smisel v življenju, se veselim za vaju da imata tako srečo, pravi , odkriti prijatelji so prava redkost v življenju.

Škoda , velika škoda , da Carlos The Great ni ostal tam kjer je bil. Za ene sivolasi striček, za nas druge veliki igralec in zabavljač. Prišel je nazaj, pardon, prišla, in sedaj.... Me ne čudi , da so ji nekateri obrnili hrbet.

The King is Dead, Long live The King !!!

pega

pega
Št. sporočil: 35
Regija:
Datum objave: 31.12.2007 13:42:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

A je Carlos umrl, al kaj?

snejbi

snejbi

Datum objave: 31.12.2007 13:49:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne smile samo legenda, kralj je umrl

NoMercy

NoMercy
Št. sporočil: 314
Regija: Štajerska
Datum objave: 31.12.2007 14:25:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne, niti legenda ni umrla. Vse je odvisno od vas-kako je kdo stvar jemal. Legende so pač večne ane ?Pomežik

snejbi

snejbi

Datum objave: 31.12.2007 17:23:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

Itak, dokler ostanejo legende. Vsi smo se radi spominjali Carlosa.

Le kaj je zdaj to zaena Karlitka , ki se je pojavila po letu in pol in trdi da je ona Carlos....

Torej, kralj je mrtev... naj živi kralj !

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 31.12.2007 17:50:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

NoMercy je rekel:
pohvala, da je vstrajala in ostala kjub vsem, kar so ji nekateri skuhali. Če ima moški nick ima verjetno razlog, mogoče ga je podedovala. Hvale vredno, da ne se ne ozira na kontraše, ki so bili včasih njena osebna družba.

citiram NoMercy, sprašujem pa Carlosa-Rosy-Toxic-... (če znaš odgovorit sama, brez svoje "odvetnice"wink:

- vztrajala in ostala si zakaj že? nima nihče od tvoje osebne družbe nobenih zaslug za to?

- kdo je pri tako polnem štedilniku sploh prišel na vrsto za kuhanje? kaj s(m)o ti pa zakuhali? 

- si nick Carlos res podedovala?

- kaj zate pomeni "obračanje hrbta"? da nekdo ne odobrava, da se o njem širijo laži?

Moja osebna izkušnja z legendo: ne obrni ji hrbta, nikoli ne veš, kdaj začutiš nož med rebra Pomežik

//31.12.2007 18:08:32 uredil metty

Things don´t change. We (can) change!