Prijava

Črna tabla

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.05.2009 17:37:30 Citiraj objavo Pošlji ZS

če komentiram črno tablo, kar je seveda dovoljeno, vas opozarjam, da imejte "pravi obraz" in pišite med posti obstoječega in javnega foruma.....da mi po zasebnem sporočilo lomastijo mrhovinarji pa ne bom prenašala.......sploh pa ne takih, ki škrtajo spet ko črvi po e-mestu, ponovno in spet...eni in isti...(sej še dobr da se vm ne zmeša od miljavžnt nik nejmov)

sapramis

sapramis
Št. sporočil: 314
Datum objave: 06.05.2009 21:28:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan, a te nadlegujejo po ZS? \"Kričim\"

1tan

1tan
Datum objave: 06.05.2009 22:01:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

niste uspeli vidt "ta črne tablce" une prave....so jo prej brisali in upam da zaklenili une mrhovinarje....tm sm jasno in krasno obelodanila kaj sm prejela na zs......to tko je, če mi majo kej povedat nej javno....tist k se skriva za miljon niki je zame itak nenormalni stvor in tist k upa pisat sam privat, je zame navadn zmazk....in če komentiram črno tablo je to upravičeno, podkrepljeno s spoznanji, predvsem pa jest povem direkt po forumu, drugi pa to potihm, žaljivo, nizkotno, brezbontonsko na privat......nima face.....fej, fuj in fej

sapramis

sapramis
Št. sporočil: 314
Datum objave: 06.05.2009 22:11:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

Grozno. \"Jok\"

1tan

1tan
Datum objave: 12.05.2009 13:18:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

a kam ste pobrisali uno deteljico....\"\" .....to bi mogl premaknt med e-cvetke \"Pomežik\"

1tan

1tan
Datum objave: 25.05.2009 18:33:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

tmle v prijave ne bom dosti komentirala.....bom pa zato tule rekla: tale m....48 ima očitno težave sama s seboj in mi z njo. Nardite red, ker se je tudi predvčerajšnjim al celo včeraj pojavlja na ta črni, sm vse prebrala, pa ste kaj kmalu prijavo pobrisali.....očitno ji nekaj hudo narobe hodi in zagotovo tri dni zapored ne visi "zastonj" gor....

Črna tabla