Prijava

Črna tabla

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 14.12.2007 21:26:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se mi je KR_zdel, BMK. 

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 15.12.2007 00:49:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

Jah če ti je tako zelo vseeno potem se ne rabiš toliko sekirat. No če imaš občutek da bom dovolil da se mi boste vi trije oz. kolikor vas ze je pobili, se motiš.

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 16.12.2007 01:13:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

Jezik ven, nas je sam edn....KR_edn!

Pobili se sigurno ne bomo, samo na tabli je bilo napisano na moj račun marsikaj (glede na to, da sem "jaz" nekoga žalil), text prijavitelja na tabli dokazuje obratno, kakor tudi pogovor v čakalnici. Vi ste temo (v enem dnevu!!!) pač umaknili brez, kakor je nekje napisano, možnosti zagovora. Tisti bolj resni igralci, s katerimi sem do sedaj igral pa tudi ne vedo za kaj se gre (in DA ga.multinck, bolnik ima ves pogovor skopiran, ker čeprav je tule virtuala bom vseeno še kdaj prišel na RL turnir, kjer bom srečal stare znance, prav prijetne ljudi)

Še slepi bi-so videli, da so tri kritike na tablo prispele v intervalih dveh minut, lahko bi se pogovarjali sicer tudi o IP-jih dotičnih...pa se ne bomo ker...(beri zadnji stavek posta)  nikjer in nikoli nisem osebno in ne po nickih nikogar javno imenoval. Se pa je to zgodilo za mizo, kjer smo igrali, dotični pa lahko povedo če sem koga žalil!!!

Zelo verjetno je da sm zoprn, vendar tu na taroku, nisem užalil nikogar, če pa Vi veste za nasprotno, me pa brez kakršne koli obrazložitve lahko banate.

V čakalnici, kjer se je čuden "pogovor" začel, so me žalili tako tisti s katerimi "sem obseden"  kakor tudi tisti za katere v življenju nisem vedel da obstajajo, pa vendar ne grem tako daleč, da bi nekoga nekam obešal in pisal take stvari. (Cenim pa vaše "prijateljstvo"!!!)

Sem zelo miren tip, moj prag potrpežljivosti je visok, vendar ko gre čez rob gre u iber. Portal TAROK4, kakor tudi e-mesto sem pa imel za bolj resno zadevo z bolj razgledanimi ljudmi v ozadju - beri admine in moderatorje.

Hvala, upam da boste ta text pustili nekje vsaj v arhivu, .....jer....nikad se ne zna, vrijeme donosi svoje.

Zadnji stavek: BMK 

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 18.01.2008 16:18:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

LoL

Lumpka

Lumpka
Št. sporočil: 175
Regija:
Datum objave: 18.01.2008 16:31:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kul. ZDEJLE PREBRALA ŠELE

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.08.2008 21:46:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

črna tabla se polni.....in poklente že koga predno useka...še mal pa se bojo besedno pobil....

Črna tabla