Prijava

Dizajn igre

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.01.2008 20:10:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

mislim , da je wildcat (hej bejba,pozdravljena spet na forumu) imela v mislih nekaj drugega, kar tudi mene moti pri t.i. opazovalcih na mizi: namreč, kako naj bi se opazovalec naučil igrati , če ne vidi drugega kot karte ki padajo na mizo. Torej, predlog je tak, da tako kot se to dela v živo, dovoliš nekomu da se vsede k tebi, gleda tvoje karte in se iz tvoje igre uči. To bi bilo vsekakor treba omogočit nekomu,ki se na internetu uči igre. Pozdravljam predlog.

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 21.01.2008 20:13:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

se povsem strinjam snejb to bi bilo edino smiselno če se res želi kdo kaj naučit

KAR JE DOBRO, NI SLABO

mig_

mig_
Št. sporočil: 14
Datum objave: 21.01.2008 20:45:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nisem našel podatkov ali pa sem jih spregledal;

- do kdaj traja natečaj,

- kdo lahko sodeluje,

- kaj želite da je prikazano,... 

Lp 

eagel

eagel
Št. sporočil: 2
Datum objave: 21.01.2008 20:54:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se strinjam tisti, ki se hoče naučit naj pride do nekoga in naj gleda v njegove karte. tisti ki zna igrat naj  mu pač govori zakaj je to vrgel in zakaj ne. Vstali igralci bojo imeli pač malo potrpljenja ker bo igra bol počasna zaradi razlag tistemu, ki se uči. Saj se nam nima kam za mudit SmehSmehSmehSmeh  To bi bilo kar fino, saj poznam nekaj ljudi ki se bi radi naučili.

Lahko pa tudi sobo za učenje odprete????????? 

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 21.01.2008 21:12:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

eagel je rekel:

Se strinjam tisti, ki se hoče naučit naj pride do nekoga in naj gleda v njegove karte. tisti ki zna igrat naj mu pač govori zakaj je to vrgel in zakaj ne. Vstali igralci bojo imeli pač malo potrpljenja ker bo igra bol počasna zaradi razlag tistemu, ki se uči. Saj se nam nima kam za mudit SmehSmehSmehSmeh To bi bilo kar fino, saj poznam nekaj ljudi ki se bi radi naučili.

Lahko pa tudi sobo za učenje odprete?????????

Tale predlog se mi tudi ne zdi napačen, kajti, ko nekomu dovolim da se vsede (hehe) k meni, potem moram seweda razlagat zakaj to zakaj ono, pa vmes se seweda še vedno lahko naredi, da narediš napako, potem je potrebno analizirati celo igro, če hočeš stvar dejansko razložiti. Tarok je ne glede na to, da nekateri mislimo-mislijo da ga obvladamo, in je v bistvu preprosta igra, zelo specifična igra in ima nešteto možnih razpletov, vse, seveda odvisno od trenutne situacije.

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 21.01.2008 22:38:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

mig_ je rekel:

Nisem našel podatkov ali pa sem jih spregledal;

- do kdaj traja natečaj,

- kdo lahko sodeluje,

- kaj želite da je prikazano,...

Lp

Sodelujejo lahko vsi, tekmovanje treja dokler se ne najdejo vsaj še 4 ali 5 ki bodo prikazali nov dizajn, kaj? piše..

Dizajn igre