Prijava

Dogodek na bencinski črpalki

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 14.01.2008 19:22:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

Joj, rafaelus smile), če grem na bencin pumpo najbrž rabim tankat in če ni opozorila, da enota ne dela, bom vtaknla cev u tank pa mislla kam se mi mudi, ne pa slišala če teče al ne, kvečjemu gledala bom če se števec premika haahahaha. in k mi bo natankal 100 litrov se mi bo zdel čudn kako to, ker mam tank samo 70 litrov, sam ok, ker se mi mudi bom plačala , samo... še huj bo pa k bom avto vžgala pa mi bo zapiskal, pa na displeju pokazal Bitte tanken.... pol jim pa bog pomagaj!!!

Rafaelus

Rafaelus
Št. sporočil: 112
Regija: Koroška
Datum objave: 15.01.2008 00:45:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

Snejbi oprosti, ti si blondinka. Ko cev vstaviš v tank narediš da teče brez tvoje pomoči se tudi ustavi brez tvoje pomoči, saj bencin ko pride do cevi ugasne točenje. Toliko o točenju, pa tudi vonjaš, če nisi ravno prehlajen. Da pa nato še plačaš 70 l. kesel pa drži 45 pa samo potrjuje mojo prvo tezo, da si kakor tudi prvi omenjen B-------A. Se opravičujem, saj nisem hotel bit vulgaren ali kaj podobnega je pa tako nesmiselno, da pravzaprav ne verjamem, da se jo to sploh zgodilo. Mislim, da je to samo dobra fora Kul

Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT

snejbi

snejbi

Datum objave: 15.01.2008 01:57:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

rafaelus... sem že večkrat ugotovila da sploh ni slab bit blondinka... tko da, ti sam tankaj smile

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 15.01.2008 12:03:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

idiot. jst bi odvetnika poklicu :D mene bi še "obrnil" un bi jih pa tko lepo zj**u da bi loh do konc žiulena pr njih auto prau. škoda k se men to ni zgodl.

//15.1.2008 12:03:46 uredil Garfield

snejbi

snejbi

Datum objave: 15.01.2008 14:15:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja, tko, no, drugač sam za info, že po defaultu smo vsakič,ko tankama za cca. 2l 'nategneni', saj nikol ne veš, kolko maš res notr. znanec je avtoprevoznik in dostavlja med drugim tudi bencin na črpalke... samo smeji se mu.

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 17.01.2008 08:12:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

tankaj v 5l kanglco pa poj notr v avto. 100% boš da je ziher prou. čene nej grejo pa na kamere gledat pa se z nadzornikam pogovarji pa policijo poklič.... 30centou, pa 30centou, pa vsakič k greš tankat.... u enmu letu jim potem za 10 tankou pustiš benza :D

Dogodek na bencinski črpalki