Za to dejanje je potrebna prijava v sistem!
Prijava

Gustaf

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 17.01.2009 15:32:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

glede na to, da si komej gor pršou, še ni 10 dni in ker te žau ne morem sprehodit po "ta rdeči preprogi", ki je namenjena staroselcem, sm jo mogla tkole odprt zate.....zaslužiš si jo! definitvno in prepričljivo; ne pomnim, da bi se ker tok hitro uklopu u e-mestno sredico kot ti in ne pomnim, da bi ker tok slediu, bral in spoznau tko hitro kdo je kdo na T4.....že ob tvoji registraciji si mi "padu v oči", kaj vem zakaj: zarat podpisa, imena, slikce volkca....preprosto ne znam pojasniti.....svaka ti čast, takihle novo došlih je bore malo...in zato ti ploskam\"Nasmeh\"

preseneča me dejstvo, da si med vsemi izlušču bistvo...padalci, drekalci, mrhovinarji in "ta normalni"....in tvojo opasko se tudi sama zagotovo štejem v čast...hvala! zjutraj me je namrač močno presenetu post, muzika, komentar in za vse se ti zahvaljujem.....najkbrš si res iz "pravega testa"....

in če ti še neki zdej zaupam......prou rada bi te srečala na zeleni misci.....\"Pomežik\" (čimprej, ko bom tega zlomka od gipsa snela)

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 17.01.2009 16:23:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

opa opa Gustaf, si pa hitr prot vrhu krenusmile))

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 17.01.2009 17:25:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ah, no...  S tem, ko sem izluščil bistvo, najbrž nisem odkril tople vode.\"Smeh\"

Že na prvi pogled se da napravit selekcijo - eno je "zajebancija", ki včasih pač paše, drugo pa čisti idiotizem osebkov, ki se skrivajo pod miljaužnt različnimi psevdonimi in namerno svinjajo čist spodoben forum - ne vem sicer, zakaj...

Tut vklopit se ni bilo težko; mate gor par zanimiv stvari - med drugim tut mal za možgančke razmigat, muzika, humor itd... Pa najpomembnejše - TAROK!\"Kul\"

Skratka, povabilo za mizo velja, velja pa tudi naslednja stvar - vsak bacil prej ali slej propade, ostane pa zdrav organizem...

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 17.01.2009 19:18:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsekakor velja....preedvsem pa ti želim, da bi jadrou z nami tako kot smo te v teh pičlih dneh spoznali...s polnim jadri, kljub vetru navkljub.....

\"\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 24.12.2009 12:26:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Da ne bom svinjal v kaki drugi temi, si bom privoščil rahlo deviacijo v "svoji".

Ob koncu iztekajočega se leta namenjam manjšo pozornost vsem vam, ki ste, pa tudi tistim, ki niste, pa bi radi bili smile

Torej, s katerokoli izmed spodnjih slikc lahko počnete, kar hočete: lahko jo shranite in nato vržete v "risajkl bin" (koš po slovensko), lahko si sploh nobene ne ogledate, tretja možnost pa je bolj praktične narave. Želeno fotko si shranite (nihče vam seveda ne brani shraniti vseh) in nastavite kot wallpaper na desktopu (oziroma kot tapeto na namizju). Prve tri so primerne za monitorje formata 4:3, zadnji dve pa za tiste formata 16:9.

Pa srečno in s strumnim korakom v prihajajoče leto!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

P.S.: Ugotovil sem, da mi je baraba od fotobaketa avtomatisch zmanjšal fotke iz 1920×... na 1024×... (pa že tako sem jih sam zmanjšal iz jako velike resolucije). No, vseeno upam, da komu pride prav, če ne drugega, si jo lahko sprinta na krep papir in z njim obriše... smile)

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 24.12.2009 12:28:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

kera specialna pozornost za nas.....sej sm jest čutla Gusty, da si neki posebnega....

\"\"