In ob pol devetih zvečer ne dela beta najmanj tri ure, ne pa 20-30 ,imut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a se norca delajo iz nas al kaj?!
Evo, da vam povem več, ker vidim, da ste nervozni (skoraj toliko kot mi):
- Programer za odpravljanje trenutnih težav (login, padci serverja...) je najden, dogovor je sprejet in napake se v tem trenutku (oz. že kakšen teden) iščejo in odpravljajo. Žal očitno ne gre za enostavno napako, zato traja nekoliko dlje, kot smo pričakovali
- stara igra je trenutno vzpostavljena in laufa na domačem računalniku. To je seveda kratkoročna rešitev, ki smo jo izvedli samo zato, da jo boste lahko tudi v tem "vmesnem obdobju" igrali. Dolgoročno rešitev (najem zadovoljivega strežnika pri kakšnem IT podjetju) še iščemo. Malo je problem, ker si želimo 24 urnega supporta (torej da je nekdo stalno tam, če pade zadeva dol), ta pa je seveda precej drag. Nočemo pa iti v neko polovično varianto, saj bi to pomenilo, da lahko teoretično strežnik pade dol ob 20h in moramo potem do 7h zjutraj čakati, da ga ponovno postavijo, ko pridejo v službo...
- Tretja točka, ki je tudi najbolj pomembna, pa naj zaenkrat ostane presenečenje, se pa ravno tako v tem trenutku že odvija ![]()
Lp
Pod "24 urni support" sta dve možnosti:
1. Nekdo stalno 24 ur recimo vsako urco preverja, če je s stranjo vse ok.
2. Da so ljudje na voljo 24 ur, da napako odpravijo, tud če jih pokličete sred noči.
Če to ta drugo, potem ni res da je drago! To omogočajo vsi resnejši ponudniki. Mogoče izpostavim:
Piše Dosegljivi smo 24/7/365!
| Reševanje težav in podatkov(na uro) | € 15,00 |
da mi ne bi slučajno zdaj "otopeli", zaspali, zastali, se umirili in nič več naredili......so pa drobcene spremembe mali obliž ta hip za vse muke, ki smo jih bili deležni....nalimajte zdaj "ta velik hanzaplast"...pol bom pa še ploskala in kero pohvalo izrekla...
@Roteka - rabimo drugo. In ja, na papirju je že tako. Tudi naš prejšnji ponudnik je bil dosegljiv 24/7, pa vidiš koliko to drži
Če bi bilo to res, mi ne bi imeli tega pogovora zdajle... To namreč napiše večina ponudnikov, le redki pa se dejansko držijo tega. Če iz izkušenj veš za kakšnega, kjer to drži, pa kar sporoči.
Odpravljamo napako s starim tarokom, žal mašina laufa doma in boste morali razumeti, da nismo 24/7 pri njej, da bi jo lahko restartali...