Prijava

Kam smo pršli?!?

DragoI

DragoI
Št. sporočil: 571
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 18.04.2008 18:26:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

HA HA HA CIF A TI SI PA TOK NAIVEN DA JI VERJAMEMO.

Boter83

Boter83
Št. sporočil: 71
Datum objave: 18.04.2008 18:30:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

Chief ni lepo od tebe, da žališ. jaz sem bil tudi prvič na lavrinem turnirju in se je to meni dogajalo ne tebi in ne komentiraj ker pojma nimašin nisi bil osebno prisoten kot jaz.

_Nemeza_

_Nemeza_
Št. sporočil: 75
Regija: Štajerska
Datum objave: 18.04.2008 18:32:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hočem takoj kazen za Chiefa (ban - vsaj dva dni) za žaljenje hehehehe

(mal heca mora bit...pa ne se dajat za res neumne...:P)

//18.4.2008 18:33:30 uredil _Nemeza_

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 18.04.2008 18:36:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tema se zaklepa.

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 18.04.2008 18:37:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lejte strici in stričkoti pa še kaka tetka vmes.

Nek imaginaren problem je očitno prišel že tako daleč da iščete težave znotraj glist ki se kobacajo po dreku. Drage forumašice in forumaši, prišel sm do zaključka da je raven pootročenja dosegla maximum. Od te stopnje dalje ni še noben prišel višje, tako da bom naslednje komentarje prooučil skrajno eksperimentalno in resno. Vsaka brca v zelo trdno temo bo pomenila dodatno frakturo že tako razpokanih kosti v mezinčku desnega stopala. In kakor vidim se bo brcalo ko na finalu fife. Raj za klobasače kot sem jaz, ki lahko na stokrat napisano eno in isto izjavo najdem 144656 odgovorov, ki prav tako pomenijo eno in isto. 

Hvala ker sodelujete v tekmovanju iskanja nove fraze, ki bi jo rad vtaknil med legendarne kot so: brca v temo, rinjenje zida v glavo, itd. Upam da mi bo uspelo in se bo moja skovanka pojavljala med ostalimi v učbeniku za 3. letnik srednjih šol pod poglavjem FRAZE IN FRAZEMI.

Kam smo pršli?!?