Prijava

Kazalo po forumu

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 04.04.2009 18:50:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

Gustaf je rekel:
KR_edn je rekel:

...

saj me tako spominja na rumeni tisk...Pa kaj, drugim je všeč, torej...kar vztrajaj, te podpiram, vsebina mi pa itaq ne bo všeč...

Bom kar tukaj napisal, ker bi se drugje (npr. v "spammebaby"wink izgubilo med vsem klumpom...

Morda je tista primerjava z rumenim tiskom vseeno malce pretirana; potemtakem bi vanj štel tudi Proustov vprašalnik, dasiravno je vsebina le-tega nekoliko drugačna. Jaz ne obravnavam tega portala kot hudo resnega in kunštnega - pač ob koncu dneva (ali vmes) pridem pogledat, kaj se dogaja, novi štosi, karte, mnenja drugih itd... Če je pa kdo razgalil samega sebe na tepihu pa tudi prav; sicer vsebina vprašalnika ni ne vem kako osebna; neke splošne stvari, kaj imaš rad, česa ne, kaj ti gre na jetra, čemu se režiš... Če se komu le zdi, da zadeva preveč posega v njegovo zasebnost - prav, tudi to je treba spoštovati...

"Pa brez zamere, saj nisem tako slab kakor se zdi" <--- tebe sem citiral, ker zame velja nekaj podobnega; znašla sva se ob napačnem času na napačnem kraju (najbrž se boš spomnil)... Vedno delujem malce zajebantsko zaradi vzdušja, takrat sem se pa preveč nazaj potegnil, ne vem...

LP Gustaf,

začel bom od spodaj navzgor, podčrtal sem del tvojega posta, ki se mi zdi pomemben, ....hja, ne vidim razloga da sva se srečala ob napačnem času na napačnem mestu, vsekakor bi s tabo še odigral kdaj kako partijo taroka, ni problema, tud zajebancija mi ni tuja, mislim pa da se je vse začelo za mizo, ko je četrti igralec namesto vejic, pik in ostalih ločil začel uporabljati vse preveč imen spolovil, kar pa mi v glavnem ni všeč, saj ne rečem, tu in tam tudi jaz napišem "pi\'ke jedne" s č-jem, vendar si to privoščim z igralci s katerimi se že dlje časa poznam, potem pa ne vem....sori res se ne spomnem, mogoče si se potegnil na njegovo stran, nima veze, vsak po svoje reagira.

Kadarkoli me vidiš v čakalnici, ali pa ko bom sam videl da si prost in si pripravljen igrati te z veseljem pokličem, upam tudi na obratno, ker vedno rad igram z igralci ki so sposobni odigrati vsaj 30 iger, ne zbežijo ko dobijo v drug rundi take karte (haha) kot jih ti včasih v drugi temi prpopaš...

(uf kolk jst mau pišem, ampak ko se rezpišem....)

No ja pri citatu svojega posta sem pa pač zamenjal poudarjeni del teksta, kjer se lepo vidi kaj sem mislil oz... kako naj napišem....tud big brother mi ni všeč, na bruhanje mi gre česa vse so ljudje sposobni...toda, aloooo, 2/3 slovenije to gleda, komentira, ustvarja fan clube akterjev, OK, pol sm jst čudn če samo napišem, da mi pač ni všeč. Vendar jaz za tem stojim in pika. Take it or leave it.

In vsekakor, vedno in povsod - moje osebno mnenje, ki ga nikomur ne vsiljujem.

Lep pozdrav in nasvidenje v naslednji vojni (za zeleno mizo).

\"Smeh\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 04.04.2009 19:50:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

KR_edn je rekel:

No ja pri citatu svojega posta sem pa pač zamenjal poudarjeni del teksta, kjer se lepo vidi kaj sem mislil oz... kako naj napišem....tud big brother mi ni všeč, na bruhanje mi gre česa vse so ljudje sposobni...toda, aloooo, 2/3 slovenije to gleda, komentira, ustvarja fan clube akterjev, OK, pol sm jst čudn če samo napišem, da mi pač ni všeč. Vendar jaz za tem stojim in pika. Take it or leave it.

No, lepo... Najprej pojasnilo k moji izjavi "ob napačnem času na napačnem kraju". Prvič sva igrala in res je, četrti je začel psovati vsevprek... Vendar sem dobil zmotni vtis (dobro, poleg tega, da ti ni bilo všeč njegovo ravnanje pa saj tudi meni ni bilo), da te zelo moti polomljena uporaba slo jezika brez ločil, sleng itd... Zato sem zadevo vzel skrajno resno in skušal to popraviti (pa sem se očitno nerodno izrazil, ker sem te še bolj razkuril). Na koncu sva imela oba (no, vsaj jaz, zate ne vem) zmotno mišljenje drug o drugem...

Še nekaj - glede na zgornji citat v tem postu ti mirne duše lahko povem, da sva si precej bolj podobna, kot si misliš...\"Nasmeh\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 04.04.2009 20:31:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

spremljam debato....mejhn ste jo nasmetil...odprtje je bilo Kazalo po forumu, tale zrela diskusija pa sodi bolj med tarokaše ali kam drugam....

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 05.04.2009 00:13:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:
spremljam debato....mejhn ste jo nasmetil...odprtje je bilo Kazalo po forumu, tale zrela diskusija pa sodi bolj med tarokaše ali kam drugam....

Sam res, sori tanči, ne bomo več.

Ljudski pregovor pravi....najprej pometi pred svojim pragom...

(pa spet me bo narobe zastopla, jbg.)

//5.4.2009 00:14:06 uredil KR_edn

1tan

1tan
Datum objave: 09.07.2009 10:11:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

nekdo je bil pridn in je malce preuredil imenik prispevkov.....tako ima igrica abc novo podobo Igrica:ABC, prejšni naslov Izgled portala, novice in obvestila so skrajšali samo v Izgled portala,itd........sploh ni slabo\"Nasmeh\" zdej bom pa izrazla željo, glede na to, da vidm popravke......tema Tarokaši nosi podnaslov "neresnost igralcev".....v njej pa imamo tudi nekaj bleščečih pohval....ker želim, da tema ostane, pri podnaslovu dodajte nekaj tudi za ta pridne "perlice"\"Neodlo&#269;en\"

1tan

1tan
Datum objave: 11.07.2009 08:11:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

imam malo pripombo ob vsem trudu popravkov naslovov in podnaslovov obstoječeih tem...pa ne zato ker sem zdejle 6 minut iskala modro misel dneva......pač pa zato ker v sklop duhovni svet in astrologija zame tut slučajno ne sodi....

Kazalo po forumu