Prijava

Mistika

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 13.02.2008 10:05:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsaj jaz ne verjamem v to ker so načeloma montaže, če pa kdo verjame pa tud prav

KAR JE DOBRO, NI SLABO

Carlos

Carlos
Št. sporočil: 155
Regija: Štajerska
Datum objave: 13.02.2008 10:50:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Verjetno res, samo vedno se pa zamislimo ob teh zgodbah.

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 13.02.2008 12:01:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

Premaknil v forum Čvek kotiček.

(jaz pa v Mistiko)

//10.7.2009 09:32:36 uredil metty

sem1

sem1
Št. sporočil: 9
Regija:
Datum objave: 16.07.2008 20:25:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Za tiste, ki namesto metanja kart ali igranja kraljevske igre včasih raje počnejo-mo tudi kaj drugega obstoja zanimiva baza podatkov žitnih krogov, ki nastajajo na Zemlji, ki zagOtOvO je ena in ob kateri človek lahko razmišlja o ljubezni, čeku, veku in E v samem sebi, čeprav ni nujno Einstein danes ali mu je čas pred časOm in čas po času v vakumu časa razodetja po MajIH mOgOčE še tuj, kot komu drugemu neverjetne verjetnosti ali verjetnostni računi, ki se ne izzidejo tistim, ki stavijo zgolj na lastni um namesto na ljubezen, ki jo človek uzre v samem sebi, sočloveku in celo v človeštvu,... in jim je Om in E = ? zaradi njim lastne dojemljivosti časa in prostora mogoče še tuj,...

Namesto da mečete karte, si raje oglejte kralja in še kaj, kar bo človeštvo spoznavalo in raziskovalo še kar nekaj časa.
Potem pa vabilo k igranju kraljevske igre in ne metanja kart prOsIm.wink)) ) )))  
Le kaj človek lahko poreče na Sidžin in Iljun,... in kaj bo rekel človek in kaj bodo rekli ljudje v času raka in po njej na Zemlji o ljudeh, ki danes živimo na njej?

Da vas ne bo na Zemlji? Ste prepričani?? ?

Le kako je s časom v vakumu časa razodetja dolgega štetja po Majih in z ljudmi na Zemlji, ki pišejo svoje zgodbe, čeprav jim človek govori v njihovem jeziku, z originali, prevodi, ki so le približki in s časOm v vEčNOSTI, ...?

http://www.x-cosmos.it/cropcircles/index.php?filterdrzava=&filtergodina=&filtermjesec=&Submit=Show+records

Če boste pričEli gledaTI s srcem boste ugOtOvili in našli mnogo več, kot tisti, ki gledajo le s svojimi očmi, bi rekel kmet, ki seje, žanje in ga včasIH človek premika po šahovnici pri kakšni drugi igri, ki naj bi bila ravno tako kraljevska,... 

Zakaj raje ne spoznate kaj počenjate samemu sebi in planetu Zemlja na katerem se trenutno nahajamo in ne verjamete, da je Bog milosten in usmiljen ljudje = ?

Ker vanj niti ne verjamete? Če ne prej, ko boste zapustili ta svet boste ugOtOvIli, da obstoja...
In potEm?
Boste potem pričEli verjeti in spoznali samEga SEbE in kaj počenjate in ne počenjate samemu sebi?

Kot bi rekel kakšen budist, ki ni nujno Gautama Gotama danes, a vseeno mogoče buden, čeravno ne Buddha?

Je res videti, da bo marskikateri človek prišel ponovno nazaj na Zemljo spoznavat, kaj počenja samemu sebi,...

Le kakšno Zemljo boste zapustili samemu sebi ljudje, ki vam besede, ko vas človek prosi za pomoč zaradi materialne zaslepljenosti ne sežejo dalj, kot do poznavanja samega sebe v ogledalu in zadovoljevanja lastnega ega, ki se skriva za zakoni, ki jih ponavadi sami kršite in vas je strah že omembe devete sure, zaradi predsodkov in lastne nevere. Kako čudovito je vsevišnje ogledalo na nočnem nebu,...

Verjeti človek ne more namesto kogarkoli, ki bo nekoč sam zapustil ta planet,... 

Lahko sicer spozna samega sebe, čeprav je včasih ob ljudeh, ki se tako slabo in celo v imenu Boga, ki je bil, je in vedno bo poznajo včasih res težko oz. težavno,...

Se poznaš človek, ki boš nekoč kot vsak človek zapustil planet, ki naj bi ga, kot galaksijo ustvaril
Bog, Vsevišja božanska osebnost oz. Allah?

Se res?
Le kako je z 19, 9, 1 in ljubeznijo člOvEK = 19? ??

//30.7.2008 08:28:19 uredil sem1

//1.8.2008 10:22:03 uredil sem1

//10.7.2009 09:31:40 premaknil metty