Prijava

Moj profil

Tehtnica

Tehtnica
Št. sporočil: 437
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 03.07.2013 11:44:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

v mojem profilu ne morem urediti pravih podatkov, izpisana je napačna regija, saj sem "daleč" od Štajerke. Torej: vpišem iz spustnega seznama pravo regijo in potrdim s shrani. Od mene zahteva še vse desne podatke od imena, telefona, pošte....in vsak med njimi se mi obarva v okvirju rdeče....izpolnite še te podatke

vsekakor želim ureditev, saj nekaterih niti v snu ne mislim in ne bom objavljala preko klika v splet. Tega do sedaj ni bilo, zato tudi v bodoče tega ne morete želeti in obvezno zahtevati, da vpišemo.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 03.07.2013 11:49:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tehtnica morda si popolnoma nevede odkrila zelo pomembno napako, zato hvala za napisano smile Bomo odpravili v najkrajšem možnem času!

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 29.07.2013 21:45:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

vse obiskovalce e-mesta vljudno naprošam, da levo kliknejo moj profil in si uredijo prave podatke. Še vedno so meni znane dame moški, da o regiji kje kdo doma niti ne izgubljam besed. Očitno bomo morali to sami popravit, vsak pri sebi, ker je napaka nastala s strani štaba ob prenosu.

Torej: bodt'te tolk ego potence in si uštimejte končno že pravi spol.

1tan

1tan
Datum objave: 17.09.2013 18:33:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

zdej me še zanima ker vemo koliko jih klika iz tujih tal.....kaj tak človeček vpiše ob registraciji v profil, ker imamo samo opcije slovenske zemljice...a tacga spusti skozi brez regije...jest bi za njih najprej to uredila, da vemo od kod diha z nami angel

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Datum objave: 18.09.2013 08:17:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dobra ideja, bom uredil danes.

1tan

1tan
Datum objave: 18.09.2013 11:38:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dobra ideja, bom uredil danes.

tale pohvala mi pa zelo dobro dene, sploh zato k' je s tvojih misli namenjena sam zame....bom še kej predlagala wink

Moj profil