Prijava

Nasveti mojstrov, nam-začetnikom

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 05.01.2008 18:58:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

jst bi mojstre uprašala kako lahko zdržijo recimo 40-50. iger igrat ??? :P

jst sm učas lahko... zdj pa sm tkrt k je taprava družba, drugač pa največ (če je slaba ekipa) sam 20. iger...

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 05.01.2008 19:22:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

za 40-50 iger zdržat ne rabiš bit mojster sam ekipa mora bit prava

jas pa ne razumem tistih ki igrajo po 5-10 rund pa to na 3-4 mizah kar pa skupaj znese skoraj enako

al pa da pride igrat pa v 2 rundi reče da je ful zaspana in gre spat ja kaj pre 3 minutami pa ni bila da sploh ne bi prišla igrat......

KAR JE DOBRO, NI SLABO

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 05.01.2008 20:22:18 Citiraj objavo Pošlji ZS

se strinjam tuki s poljcancanom.....res ne rabiš bit mojster za paleto odigranih.....se spomniš, anitka, tistih cajtou, ko smo na "starem portalu" podirali rekorde v odigranih igrah.....in teh podvigou res ni bilo malo.

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Datum objave: 05.01.2008 20:59:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja res je wink

pa ko sem z metty, legs, učasih tut zlehty in preostala druščina igrali do 4-5ih zjutraj wink   to so bli cajti ja wink

no jst po 12.1. mam kkšne 2-3dni cajt pa gremo igrat (kakih 100 iger) je kdo za ??? =))))) 

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

TOOO

TOOO
Št. sporočil: 12
Regija: Gorenjska
Datum objave: 04.08.2009 02:26:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

\"Kul\"Mojster je vajenca nauču ,da ga vajenc preseže,mislim da je to pravi mojster,je gdo,pol vsaka čast,k vsak mojster pa ne pove vse o svoji igri,k se marsikaj v igri pokaže,tko da vajenc more mal talenta pokazat al vsaj vesela.\"Smeh\"

gorza

gorza
Št. sporočil: 1
Datum objave: 09.02.2010 18:35:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

snejbi je rekel:
MARSH je rekel:
se pridružujem poljčančanu glede padalcov, saj tarok ni igra 2do 5 rund pa na drugo mizo če bojo boljše karte če ne pa naprej po mizah. To so neresneži! Glede slike pa: madam carica. LP

S padalci so žal problemi vedno bili, in bodo dokler ne bo spremenjen sistem igre, ta pa bo.... enkrat... Temu se še najlažje izogneš tako , da se z znanimi dogovoriš za igro, seveda pa si na ta način prikrajšan za užitek spoznavanja novih, dobrih igralcev. Na začetku sem si delala spiske , zdaj mi pa že kar gre, da si jih zapomnimwink. Lepe igre vam želim.

Nasveti mojstrov, nam-začetnikom