Hehe, potem bo šele zmešnjava
))
Saj vidiš, da ne gre za fotke ponesrečeno razdeljenih kart, temveč za samo proceduro deljenja - to je pa čisto nova zgodba ![]()
Ohraniti mirne živce tako pri kvartopirstvu kot drugod, pa bo vse v najlepšem redu.
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Vseh možnih načinov, kako premešat 54 kart:
54! = 230843697339241380472092742683027581083278564571807941132288000000000000
Število mešanj, ki jih je zmore narediti računalniški 32 bitni generator:
2^32 = 4294967296
Kot vidiš, se števili ogromno razlikujeta in to je razlog, zakaj se mešanja ponavljajo.
Kaj boste že enkrat porihtali ta tarok v 3 ali neboste!To ni za nikamor!Prvič so pravila od črnega petra!Drugič so delitve takšne in ne bom vsako leto ponavljal o tem!Če nočete sprejet kritike potem povejte samo ne odgovarjajte mi z nebulozami!Nisem nekdo kateri se ne spozna na tarok,vendar vam je igra v 3 španska vas!Jaz pa zelo dobro vem o čem govorim in imam živce že na koncu vsako leto v takšnem času!Delitev je nenormalna in zmeraj enemu dovoli vse drugega drži nad vodo tretji pa je obsojen na mrk in debeli minus¨!Zadnji čas je tudi da se nardijo pravila od tarok zveze ne pa ta črni peter!Če mi neboste odgovorili nič pametnega vas prosim,da mi potem raje niti ne odgovorite ,ker bom popolnoma ponorel ,če me ima nekdo za norca!
Zdravo, pri prenosu igre v drugi programski jezik (najverjetneje iz sedanjega flasha v html5) se bodo prilagodila tudi pravila. Tarok za 3 bomo prilagodili TZS pravilom, pri Taroku za 4 pa se razmisljamo, saj so njihova pravila nepopolna v tem primeru, zato bo potrebno dobro razmisliti preden karkoli spreminjamo.
Deljenje je tako ze od zacetka zato mi je cudno, da zdaj prihaja do obcasnih pritozb, prej pa ni? Dejansko nismo spremenili niti 1 delca kode, ki se nanasa na samo igro od bete do danes.
Pritožbe na deljenje so letele od kar smo tukaj na tem novem delu!Samo bilo nas je veliko manj in igralo se je večinoma v 4.V 3 pa nas je bilo malo zato se tudi ni toliko omenjalo vendar sem jaz to omenjal vedno.