Pametno si je zadati cilje, za katere veš, da jih lahko dosežeš in si jih res želiš doseči, napačno zastavljeni cilji lahko zato namesto novih zmag v novem letu prinesejo le žalost in jezo, česar pa seveda ne želite.
Pri razmišljanju o tem, ali ste si cilje v novem letu zastavili pravilno, se osredotočajte predvsem na to, kdaj so se pojavile želje, ki bi jih želeli zdaj uresničiti. “Želja mora biti prisotna dovolj dolgo in biti dovolj močna, da vemo, da si tega res želimo in da to ni plod želje nekoga drugega, tekmovalnosti ali želje, da bi imeli nekaj, kar ima nekdo drug,” pojasnjuje psihoterapevtka. Bodite iskreni do sebe in razmislite o tem.
Pri odločanju vam lahko pomaga tudi to, da se spomnite prejšnjih let in obljub, ki ste si jih dali takrat. Koliko ste jih izpolnili in koliko jih je utonilo v pozabo že nekaj tednov po novem letu? Ne ponavljajte starih napak in pozabljenih obljub.
Ko ste se odločili, kaj boste poskušali uresničiti, si pripravite natančen načrt, morda tudi vmesne stopnje do cilja. Napisati “shujšala bom za pet kilogramov” ni dovolj, raje si organizirajte jedilnik ter v svoj tedenski urnik vnesite nekaj ur vadbe in se vpišite v najbližji fitnes. Nato vam preostane le še vztrajnost.
Do konca leta je še nekaj dni in čas je, da tudi na ljubezenskem področju pospravite, naredite red ter napišite zaobljube, ki vam bodo prinesle ali novo ljubezen ali pa obudile iskrice v obstoječi.
Negujte kreativnost
Nobena skrivnost ni, da je kreativnost seksi; glasbeniki in igralci so seksi, ni pa nujno, da bi to bili tudi, če bi bili recimo bančniki. Številne študije kažejo, da je kreativnost močno orožje pri privlačevanju nasprotnega spola, zato v novem letu sledite svojim strastem, uresničujte jih!
Vsak dan naredite eno prijazno gesto
Bodite prijazni do partnerja, prijatelja, mame, očeta ali kogar koli drugega. Ni treba, da je vaša gesta velika, morda le naredite njegovo najljubšo sladico, pospravite posodo, greste po tedenskih nakupih ali pohvalite, kako dobro izgleda. Ena majhna prijazna gesta na dan bo osrečila drugega in vas, dolgoročno pa vam prinesla srečno življenje.

Ne podcenjujete moči smeha
Zabavni ljudje so pametni, pametni ljudje pa so dobri partnerji, ker lahko rešijo probleme, pravijo študije. Če trenutno ne najdete nič lepega vašem življenju, se čimprej izkopljite iz depresivnega obdobja. Pojdite na ogled komedije, stand-up komedije, organizirajte večer s prijatelji, nasmejte se na svoj račun in svet bo takoj lepši.
Zasijte v vsej svoji popolnosti
Pozabite na to, kaj si mislijo drugi ljudje o vas. Njihovo mnenje ne šteje, pomembno je, kaj o sebi mislite vi. Potegnite na dan najboljšo različico sebe, vključno z ranljivostjo in videli boste, kako privlačni boste tako za parnterja kot nove ljudi.
zdej pa vrhovne prosim, da čimprej uresničijo naše prošnje in želje: najprej bi želela članski jeziček tak kot mora bit' da vemo kolko nas je članov, in ne da mi tarok4 na to posebej odgovarja k mu težim... in ne da mamo nesnago dvodnevno ko je firbec gor pasla še vedno vmes in še z datumi se je polovica sesula, zdej npr. piše da je pridobil članstvo 4.12. in mu poteče 6.12. in to je skupej za program en mesec pa neki dni....- a me zastopte, da tko ne more bit' in temu ne morem več sledit s to vašo matematik formulo.
če v desetih dneh ne uredite kar vam trobim že od lani in ne naštimate še ure prou...prs'ežem, da bom obmouknila in nej vas kdorkoli drugi začne gnavit po forumu - vse ima svojo ceno in tut tan jo ima!
![]()
pa obudimo nekaj tem foruma, 1tan je nazaj, ker sem obljubila, da bom letos mejhn bolj dejavna tukile, že zato, ker vem kdo je bil tisti "dobri mož" in mi je razsvetlil barvo e-člana...še tulike "velika HVALA!!
a upa kdo stavt z mano? a se upa kdo z mano štih držat v postih, tko ko včasih? a mamo še kerga forumaša, ki bo polnil vrstice z menoj?
Heheh, "ne diraj lava dok spava" 
Ti bi kr stavla al kaj? Hmmm... Dve možnosti - al si hudo nevarna al pa ne veš, v kaj se spuščaš
Ej resno, za spam sem kontra admiral, tko da... COUNT ME IN!
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself