Prijava

Nujnost prenove ali delne ukinitve statistik

tarok4

tarok4

Admin Št. sporočil: 385
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 18.03.2014 15:06:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

sicer ne vem kero logiko ste vi uporabili, ampak po moji kmečki ...tak osebek, ki je imel "vikend varianto" in je le pošpegou in prefirbcal kako članska miza zgleda tut' slučajno ne more zasedat mesto v razpredelnici - ker tak ni ne tič ne miš - in ne spada med članske statistike, še najmanj pod naslov, ki ga nosi tabela. Da so sicer v veljavi uni na 60 dni, to bi blo Ok, nikakor pa ne morem gledat umes unih, ki niso člani. Pa to ni le moje mnenje, da se razumemo!

Takrat ko so si nabrali v članski igri točke so bili člani, ne glede če zdaj niso več in zato si tudi prislužijo mesto na rejtingu. Pa, da ne bomo zdej odkrivali toplo vodo spet, z našo logiko je vse v najlepšem redu zato bomo tudi naredili filter, da se prikazujejo samo uporabniki, ki so v zadnjih 60 dneh odigrali vsaj 1 igro.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 14.01.2015 16:06:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

bom spet brcnla kamenček spotike, sam jest iz svoje kože res težko, ker mi je ravno prav smile na vstopni strani imamo obe članski lestvici, večkrat jih pogledam, tudi danes - najbolj me moti to da med top 10 zasedajo mesto tudi taki, ki jim je članstvo prešlo, nima veze zakaj...zato izpostavljam dve imeni, ki ju sicer igralsko zelo cenim, mnenja pa sem, da ne spada to več na našo prvo...in sicer med T3 yyyyy in med T4 janazana.

Bilo bi prav, da jo praktično uredite ali v sledenju članstva ali kako drugače. Lestvica je aktualna zadeva in ne nekaj z naftalina.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 14.01.2015 22:51:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tukaj se pa povsem ne strinjava, sam sem namreč mnenja, da v statistiko sodijo vsi, ki so kadarkoli igrali igro, ne glede na obstoječe stanje. Tudi na nečlanski lestvici ne mečemo ven ljudi, ki npr. zadnjih nekaj mesecev niso igrali. Gre za lestvico igre v celotni zgodovini, ne samo za obstoječe stanje... Saj če nekdo ne bo več igral bo počasi lezel po lestvici navzdol, vendar vseeno pa ne vidim razloga, da bi ga ročno brisali. Če nič drugega - kaj če se recimo čez 2 dni spet prijavi? 

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 15.01.2015 11:52:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

no, morda sem se narobe izrazila in se je tako tudi bralo. Statistika v okncih na prvi mora biti frišna in tekoča, kam boste beležili statistiko vseh bivših in zdajšnjih članov mi je vseeno. Vendar na vstopnih okncih tako članske T3 kot članske T4 morajo biti aktualne. Ravno v tej temi je bilo s strani RiLeta v marcu 2014 obljubljeno neko filtriranje znotraj 60 dni. To bi bili vmesni podatki na prvi in trendovski. Kdo je kdaj špilou in kam se mu štejejo bivše članske igre pa vtaknite v tarok statistiko osebnih profilov.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 15.01.2015 14:44:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

Čakaj zdaj - govorimo o statistiki na prvi strani portala ali o statistiki, ki si jo lahko ogledamo v sami igri? Če govorimo o tisti v sami igri, moram preveriti kaj upošteva, ampak sem jo šel zdajle preveriti in je zelo ažurna, notri so sami aktivni igralci...?

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 15.01.2015 14:49:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

ona govori o prvi strani...

pa čudno da iz igralne statistike jih vrže, na prvi pa ostanejo

Nujnost prenove ali delne ukinitve statistik