Hvala, hvala![]()
Naj pa kar na začetku poudarim, da kake revolucije z moje strani vendarle ne bo (da ne bo kasneje razočaranje preveliko)![]()
če boš kero vrstico prestavu ali popucou bo napredek, če boš črnauhle zaklenu in disciplinsko uredu bo super in če bo na dva dni sredinca na frišnih ritmih pol smo skor že na pol poti k izboljšanju....
in med sveže rdeče pofarbanimi pozdravljam tebe Gozdar....glavo gor in gremo med nove uspehe in izboljšave
da se mi kera brihtna buča ne najde, da odpiram nove teme - bom kar tule, tko al tko smo različnih farbc, sam one zdele nimajo veze pri mojem opažanju - namreč v minulih 3 dneh sem zaznala nekaj "pozabljenih" ponovno med aktivnimi.....prav je tako, da ste se vrnili....brž raztrobte še naprej obetavne novice, da se dogaja "na novo"
to smo nucal, to se dela, to je to in veselje nepopisno, hvala pobči za statistične podatke, vidne vsem....in zdaj vem kdo z mano ta hip šari po portalu

že v eni drugi temi sem vas poprosila, da si "dame" popravte svoj profil, morda bo tu bolj uspešno....še vedno vs je en zajeten kupček, ko za vas vem, da ste deklce, ženske, bejbe...da imete med nogami uno ko pobči nimajo, brez pa tut oni težko
drage moje: Manja, dani, pepa, senia,darjadora, tam-ena, mana58, angelcek......a bi si hotle ročno uštimat končno spol