Prijava

Obarvani uporabniki

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 24.12.2007 10:45:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:
a samo če prispevaš si u barvni mavrici.....ojoooj; težko bo tole, ker nimam vira denarčkov, da bi to zmogla, sej rastem no.....ampak mi še full manjka, da bi bla "velika"......Jok

tanči ne okat, sj te vsi vidmo pa te mamo radi , pa tko lepo nam popestriš forum, veš da brez tebe neb blo tko. sej veš , ane Poljub

pa če si črna, zelena , redeča al karkol, ni važn, ti si.

lep božič ti želim, pa vsem ostalim tut

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 24.12.2007 10:49:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

snejbi je rekel:
1tan je rekel:
a samo če prispevaš si u barvni mavrici.....ojoooj; težko bo tole, ker nimam vira denarčkov, da bi to zmogla, sej rastem no.....ampak mi še full manjka, da bi bla "velika"......Jok

tanči ne okat, sj te vsi vidmo pa te mamo radi , pa tko lepo nam popestriš forum, veš da brez tebe neb blo tko. sej veš , ane Poljub

pa če si črna, zelena , redeča al karkol, ni važn, ti si.

lep božič ti želim, pa vsem ostalim tut

...oh, snejbi, da sm s cukra se zdele še stopim.....ko tole berem, veš

maš prou, nisem EDINA, sem pa EDINSTVENA.....ane, Pomežik

1tan

1tan
Datum objave: 13.01.2009 13:54:15 Citiraj objavo Pošlji ZS

o temle smo že enkrat....pa bom vprašala....a se da to čudno flešasto zeleno u kero drugo farbco ruknt....tok seva pa tok neberljiva je pa tok bode v oči....a nep skupi kero bl normalno zbral....makar tale snb zelena v ozadju e-mesta...vrjemte mi, da bi mnogo bolj nobl zgledal.

mufi

mufi
Št. sporočil: 75580
Regija: Štajerska
Datum objave: 13.01.2009 14:45:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

Eh, 1tan! Sam puglej kva šefi delajo! Popolnoma nč! Oblube pa oblube pa oblube, pa je k....!  \"Jok\"  Pa puglej mene, skori se tlele glaunga špilam, ke mam tulk postou, pa nč se ne dugaja!  \"Foot  Še zmer sem en kmet tlele, k sm črn ubarvan!  \"Nakremžen\"Sam zate bi blu fejn, da se v rozo pofarba!  \"Smeh\"\"Pomežik\"

1tan

1tan
Datum objave: 13.01.2009 14:50:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

sva na isti valovni doužini zgleda, pa mi je fino da vsaj en kej blekne....tole tvoje opažanje gruntam tut jest že hudo dougo, a bo kej al nau nč....pa sam čakam, kdo bo spet v osje gnezdo brcnu....ker očitno en bo mogu....pa čeprou jim je to hobi filing, sej jest ga mam tut, klepečem strašno rada, tut kero umesno navesm.....sam res bi blo kej za poštimat....bi ns več tlele poste štanfalsmile)

mufi

mufi
Št. sporočil: 75580
Regija: Štajerska
Datum objave: 13.01.2009 14:53:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

smile)) No, fino, 1tan! Pa sem nekaj bleknil popačeno!

Obarvani uporabniki