ja mi smo tudi igrali da pagat pobere trulo le če pade zadnji ne pa nekje umes
Vesel božič in srečno novo leto 2008 / Merry Christmas & Happy New Year 2008 / Frohe Weihnachten und glückliches neues Jahr 2008 /Joyeux Noël et nouvelle année heureuse 2008 / Natale allegro e nuovo anno felice 2008 / Feliz Navidad y Feliz Año Nuevo 2008 /Веселое рождество и С Новым годом 2008 / メリークリスマスおよび明けましておめでとう2008 年 / Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά 2008
se strinjam ce igras opaziš kdo ti je dal flek.imam ,pa vprasanje;ko igra nekdo x igro ,ti pa kot nasprotnik narediš tihega pagata,pise se minus nasprotniku, kar se meni ne zdi logično.igral sem jaz tihega pagata,zato bi moral pisatisamo jaz plus (25).na mojega pagata ki sem ga jaz naredil celo piseta minus 25 oba.to vprasanje sem že zastavil,vendar je bil odgover nelogicen,oz. neutemeljen.
lp boko1

nisi ga IGRAL ti, ti si bil nasprotnik nekomu, ki je igral... si pa pač DELAL/naredil tihega pagata (gre za términ, kdo "igra" in kdo "nagaja"
utemeljitev? how about this: nasprotnika vedno (upam vsaj
) "igrata", da bi igro dobila, in če jo dobita, bi potemtakem morala onadva pisat gor? oz. še huje: kako določit, kateri od njiju je več prinesel k zgubi "igrajočih" dveh, da se potem samo njemu piše gor? in če ti soigralec pomaga narediti (tihega) pagata, a njemu pa ne bi nič dal? zakaj bi ti ga pa potem pomagal delati in s tem na nek način (pri rezultatu) škodil tudi sebi v primerjavi s tabo?
in zakaj ne bi oba igrajoča pisala dol? res, da rufani ni nič kriv (al pa mogoče tud mal), ampak saj tudi ni nič kriv, če je valat, pa je imel npr. za pomagat edinole rufanega kralja
pravila so taka, da se piše pač vse (razen mondfanga) tistemu (paru), ki igra (to sili nasprotnika, da stopita skupaj in poskušata preprečiti zmago)
...nwem, men se zdi kr ok, da je tkota ki igra s tabo sploh ne ve ce igras na pagata (recimo).vidim da ne razumes sporocila
.
eh borko, če soigralec noče videt, ne vidi še tistega, kar mu piše v zgornjem robu (napovedi) ![]()
mislim, da razumem tvoje vprašanje... in še vedno menim, da vse kar dela nasprotni par je, da prepreči zmago igrajočemu paru... še tolko boljše, če naredita trulo, kralje, pagata... skupaj igrata ravno tko, kot x-a
potem bi se morale vse tihe stvari pisati samo tistemu, ki jo naredi, to pa ni fer, ker dostkrat sicer stvar ni napovedana, ampak se z avijona vidi, da jo nekdo hoče (potiho) narest